ODRŽANA PREMIJERA FILMA „KADA SE UGASE SVETLA“

U četvrtak je u bioskopu Cineplexx Delta City održana premijera horor filma „ KADA SE UGASE SVETLA“.

Publiku bioskopa je pored vrhunskog horora dočekao i glavni zli duh  iz filma , duh demona Dijane koja se pojavljivala po hodnicima i salama bioskopa.

Publika je ovaj „ fleš mob „ koji su pripremili distributerska kuća BLITZ FILM i bioskop CINEPLEXX dočekala sa velikim oduševljenjem. Neki su se slikali sa demonom, drugi su zanemeli od straha…ali jedno je sigurno „ KADA SE UGASE SVETLA“ predstavlja pravu horor filmsku zabavu.

Zastrašujuće biće koje se pojavljuje samo kada se ugase svetla, vraća se u Rebekin život. Tokom detinjstva ju je vrebalo iz mraka, a sada je na meti njen mlađi brat, koji doživljava uznemirujuće, jednako neobjašnjive događaje koji ga izluđuju. Rebeka mora otkriti istinu o nepoznatom biću kako bi spasila svoga brata.

Baziran na vrhunskom i višestruko nagradjivanom kratkom filmu istog naslova film „ Kada se ugase svetla“ okreće potpuno novo poglavlje u svetu produkcije horor filmova. Inteligentno razvijena priča sa vrhunskom glumom i maestralnom režijom Dejvida Sandberga svakako da nije jedan od onih horora na koje ste do sada navikli.Ono što takodje ovaj film odvaj od drugih jeste i odluka mladog reditelja da u njegovoj produkciji ne koristi CGI (digitalne) efekte već mehaničke koji su čitavoj priči dali novu dozu realnosti.

I ne brinite se srpsku Dijanu igrala je prelepa devojka Sandra Jakimovski…ili možda nije…

Film je NA REDOVNOM BIOSKOPSKOM REPERTOARU!

https://youtu.be/xFx6l41f4q0