ODRŽANA GALA PREMIJERA FILMA IGRE GLADI SJAJ SLOBODE

Sinoć je u bioskopima Cineplexx održana premijera filma IGRE GLADI: SJAJ SLOBODE 2.DEO u okviru sada već tradicionalne manifestacije Teens Night.

U dubke punoj sali bioskopa Cineplexx Ušće premijera je obeležena i gala modnom revijom kostimografkinje Ljubice Dolašević koja je publici predstavila svoje modele inspisrisane filmom.

Igrači i manekeni nosili su unikatne i raskošne kostime mlade i talentovane kreatorke koja je publiku filma uspela još više da uvuče u svet IGARA GLADI. Gromkim aplauzom publika je pozdravila kreatorku i izvođače, a na taj aplauz nastavio se još frenetičniji koji je obeležio prve kadrove filma.

A na bioskopskom platnu je tek usledila prava akcija…

U velikom  finalu spektakularne bioskopske  hit franšize Igre gladi Katnis Everdin (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopštu revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katnis nastavlja svoju ulogu heroine koja se u neverovatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod!

Film IGRE GLADI: SJAJ SLOBOE 2.DEO od juče se nalazi i na redovnom bioskopskom repertoaru  svih bioskopa u zemlji!

Film IGRE GLADI: SJAJ SLOBODE 2. DEO režirao je Frensis Lorens dok glavne uloge tumače Dženifer Lorens, Džoš Hatčerson i Lajam Hensvort.

https://youtu.be/c2LCmhxGLeo