ODRED OTPISANIH I DALJE BROJ JEDAN!

Iako polako ulazi u treću nedelju prikazivanja film ODRED OTPISANIH uspešno drži prvo mesto gledanosti u bioskopima u Srbiji!

Najnovije ostvarenje Dejvida Ajera u Srbiji je do sada pogledalo preko 50.000 ljudi što je definitivan pokazatelj da je publika ovom filmu baziranom na DC Comics junacima rekla DA! Iako su se pojavljivale negativne kritike koje su bile bazirane na pretpostavkama a ne na ozbiljnom sagledavanju i analizi filma film ODRED OTPISANIH je pokosio blagajne.

Pored komercijalnog uspeha film odlikuje i vrhunski kvalitet snimanja i pre svega razrada i predstavljanje svakog lika ponaosob što definitivno garantuje kvalitetan film i vrhunsku bioskopsku zabavu.

Ovaj dugo očekivani film nastao u produkciji studija Warner Bros.  Na velika platna donosi najpopularnije likove iz univerzuma DC Comics-a.

Grupa  jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani  su za tajni zadatak od strane  vladinog agenta  Amande Valer (Viola Davis). Pod nazivom ODRED OTPISANIH kreću u pogubnu misiju, preopasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja ima je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

Film je režirao  Dejvid  Ajer koji je i autor velikih bioskopskih hitova  Fury i Sabotage. Ayer je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u ODREDU OTPISANIH pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih filmova.

Predstavljamo Vam i vrhunski trejler ovog filma koji je montiran na POZNATE MELODIJE SAVREMENE MUZIKE!

https://youtu.be/-aSPH6Hc8HQ