NOVI KANAL CINESTAR TV 2 HD DONOSI JOŠ VIŠE FILMOVA

CineStar TV Channels obogaćuje filmsku žeđ svojih gledalaca lansiranjem novog vrhunskog filmskog kanala CineStar TV 2 HD, koji kreće sa emitovanjem u februaru. Za najveće filmofile pripremili su pomno odabrane filmske poslastice na filmskom kanalu za sve uzraste.

 

Odlični rezultati rasta gledanosti CineStar TV kanala iz godine u godinu potvrđuju interes i neutaživu glad za filmskim kanalima na kojima se emituje samo odabrani sadržaj.

 

Kako bismo svim gledaocima ponudili još više sadržaja koji neprestano traže, i dodatno zadovoljili ljubitelje filma, CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala odlučila je da pokrene novi kanal CineStar TV 2 HD.

 

CineStar TV 2 HD je filmski kanal za sve generacije, namenjen izbirljivoj filmskoj publici i prilagođen porodičnoj atmosferi. Upravo na ovom kanalu moći ćete da pronađete najbolji sadržaj na jednom mestu, jer CineStar TV 2 HD emitovaće samo odabrane blokbastere, nominovane i nagrađivane filmove, večne klasike i odabrane serijale i sitkome.

 

 „CineStar TV 2 HD pokrenut je jer pomno pratimo želje naših gledalaca, kao i potrebe na tržištu. Primetili smo da ima mnogo filmskih kanala sa različitim sadržajem, ali nijedan kanal ne obuhvata samo najbolji sadržaj. Upravo je CineStar TV 2 HD pokrenut kako bi gledaoci mogli da okrenu jedan kanal i imaju sav sadržaj koji požele – na jednom mestu!“ – Tomislav Vinceković, direktor Duplicato Media d.o.o.

 

Filmovi, filmovi i samo filmovi

 

Kako bismo obuhvatili sve generacije, sadržaja za celu porodicu, ali i za one najmlađe, sigurno neće nedostajati.

 

Za one najveće filmofile pripremljene su i ekskluzivne reportaže sa snimanja iz najpoznatijih holivudskih studija, intervjui s vrhunskim glumačkim zvezdama i režiserima, kao i mnoštvo zanimljivih kratkih video isečaka sa snimanja.

 

 „U prvih mesec dana emitovanja novog filmskog kanala CineStar TV 2 HD, gledaoci mogu očekivati veliki broj novijih naslova i kultnih filmova, za svakoga po nešto.  Tako će se na rasporedu naći naslovi nagrađeni Oskarom poput humorističke drame I, Tonya (Ja, Tonya) s Margo Robi u glavnoj ulozi, Spilbergov The Post (Doušnik) s fantastičnom Meril Strip i Tomom Henksom, kao i Silver Linings Playbook (U dobru i u zlu) sa Dženifer Lorens i Bredlijem Kuperom. Takođe, gledaoci će imati priliku da pogledaju blokbastere poput adrenalinske akcije Need For Speed, i probrane najatraktivnije naslove kao što su Killing Them Softly (Ubij ih nežno) sa Bredom Pitom i Legend (Legenda) sa Tomom Hardijem“.  – Denis Borić, urednik programa CineStar TV Channels

 

Uronite u glamurozni svet Holivuda uz još bolje iskustvo gledanja televizije, jer CineStar TV 2 kanal emitovaće se u HD visokoj rezoluciji uz 5.1 Audio Surround format zvuka.

 

Dolaskom novog kanala, prvi od pokrenutih kanala CineStar TV, koji već preko deset godina emituje vrhunske filmske hitove, postaje CineStar TV 1. Uz novitete na tek pokrenutom kanalu, pripremljen je raznovrsni program na CineStar TV 1 kanalu, najgledanijem kanalu iz godine u godinu.

 

Zato, napravite kokice, zavalite se u fotelje i pripremite se za celodnevno uživanje pred malim ekranima. CineStar TV 2 HD kanal kao sedmi kanal CineStar TV Channels grupacije kreće sa emitovanjem 3. februara, a dostupnost na platformama operatera možete proveriti na CineStar TV Channels web stranici pod rubrikom OPERATERI.

 

Da ne biste propustili svoj omiljeni sadržaj, svakodnevno pratite raspored emitovanja na web stranici kanala u rubrici RASPORED, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.

 

CineStar TV Channels – O nama

 

CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala nalazi se na samom vrhu po gledanosti iz godine u godinu. Sa svojih šest žanrovski predodređenih kanala CineStar TV 1, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HD, CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, dostupna je kod gotovo svih operatera u sedam zemalja regije i obuhvata više od četiri miliona domaćinstava, a sada je tu i novi CineStar TV 2 HD, obogaćen sa još više sadržaja.

 

Gledaocima je samim time omogućeno preko 144 sati filmova i serija na dan, a budući da je svaki kanal žanrovski predodređen, u svakom trenutku na jednom od kanala možete odabrati film ili seriju po trenutnom raspoloženju. Za slobodan i neograničen odabir sadržaja koji želite da gledate, tu je pretplatna video-on-demand usluga CineStar Premiere Plus.

 

Ukoliko još uvek nemate dostupne kanale CineStar TV Channels grupacije, potražite ih kod svog operatera jer u 2020. godini pripremili su mnoštvo pozitivnih iznenađenja.