Nova usluga za decu u CineStar bioskopima! CINEKIDS!

Deca obožavaju bioskop, obožavaju crtaće, ali i poklone. U CineStar bioskopima su osmislili uslugu samo za njih, nove CINEKIDS projekcije najvećih animiranih hitova koje će se događati jednom mesečno, u popularnom terminu nedeljom u 16 h. Reč je limitirano o samo jednoj dvorani i jednom terminu, za koju će kupovinom ulaznice svako dete dobiti poklon. Prva CineKIDS projekcija će biti ludo iščekivani hit ANGRY BIRDS FILM, a pretprodaja karata je u toku.

Radnja filma nas vodi na ostrvo naseljeno isključivo srećnim pticama – ili je bar većina njih srećna. U ovom raju, Crveni (ptica sa problematičnim temperamentom), ludi Čak i nestabilni Bomba oduvek su bili autsajderi. Ali kada ostrvo posete misteriozne zelene svinje, upravo će ova trojica imati zadatak da otkriju zbog čega su ova stvorenja posetila baš njihovo malo mesto.

Vreme je za porodično druženje uz odličan film u CineStar bioskopima! Povedite svoje dete na prvu CINEKIDS projekciju u nedelju 15. maja, u 16 h jer će uz uživanje uz film, kući poneti originalni plakat Angry birds  filma za ukras u svojoj sobi. Za povoljniju cenu ulaznice zatražite Porodični paket ulaznica!

Ulaznice u pretprodaji!