NOVA SERIJA: ARČER NA CINESTAR TV COMEDY&FAMILY KANALU

Od 6. 7. na televizijskom kanalu CineStar Comedy&Family možete pratiti novu seriju koja je osvojila sve ljubitelje animiranih serija, Džejmsa Bonta i veoma graničnog humora. Arčer će se prikazivati od ponedeljka do četvrtka u večernjem terminu u bloku od dve epizode – a kada se navučete na seriju i to će vam biti prekratko!

 

Arčer je savršena mešavina intrige koju poseduje Džejms Bond i problema s porodicom koju poseduju likovi serije Ometeni u razvoju. Serija se fokusira na elegantnog superšpijuna Sterlinga Arčera (H. Džon Bendžamin) koji se nosi s problemima svetske špijunaže i vlastite disfunkcionalnosti. On je brz na jeziku, šarmantan i neverovatno egoističan. Oko njega su uvek brza kola, predivna odela i još lepše žene, ali glavni problem mu stvara majka (Džesika Volter) koja je ujedno šefica agencije u kojoj radi – ISIS.

 

 

Osim majke, u agenciji mora da radi sa svojom fatalnom bivšom devojkom Lejnom Kejn (Ajša Tajler) i njenim novim dečkom Sirilom (Kris Parnel) koji je, po Arčerovom mišljenju, budala i po. Za Arčerom sve vreme balavi Čeril, sekretarica Arčerove majke, koja je luda i sigurno ima problema s glavom.

 

Aktivnu ekipu zaokružuje Pem (Amber Neš), voditeljka odeljenja ljudskih resursa koja voli da otkriva tajne radnika ISIS-a. Pem voli da tračari, a omiljeni pribor u prenošenju poruke zaposlenima u ISIS-u je igračka delfina koju voli da stavi na ruku i pretvara se da igračka govori. Usprkos svemu, Pem skriva veštine koje će iznenaditi sve agente u ISIS-u.

 

Arčer je serija koja će vas osvojiti svojim britkim i crnim humorom, totalnim nedostatkom diskrecije i cenzure i neverovatnim situacijama. Pripremite se za letnju avanturu s Arčerom – od 6. 7. na TV kanalu CineStar TV Comedy&Family.