NEOGRANIČENA ZABAVA UZ PET FILMSKIH KANALA CINESTAR TV!

Kanali CineStar TV donose sveobuhvatno filmsko iskustvo u vaše domove!

 

Kanali CineStar TV pružaju beskrajnu zabavu koja povezuje milione ljudi kroz fantastičan filmski i serijski sadržaj u tehnologiji visoke rezolucije i širokog formata slike sa 5.1 Surround zvukom.

Verujemo u pružanje najboljeg TV iskustva našim korisnicima i zato nudimo najbolju zabavu koju donosi vrhunska filmska industrija, nagrađivani i neustrašivi pripovedači, sjajni i dugoočekivani blokbasteri, bezvremenske serije, dokumentarni filmovi, kao i ekskluzivni ‘iza scene’ sadržaj.

Naša vizija je: Najbolji filmovi – Uvek dostupni.

 

 

 

CINESTAR TV 1

NAJGLEDANIJI FILMSKI KANAL SA 5 ZVEZDICA

Prvi i najgledaniji kanal u CineStar TV portfoliju. Savršen domaćin za dinamičnu, bogatu i odvažnu zabavu. Predvodi u vrhunskoj selekciji holivudskih i evropskih produkcija, pružajući dinamičan i raznovrstan program. CINESTAR TV 1 je mesto na kom se nalaze najpopularniji filmovi i serije svih vremena. Više od 12 godina nudi najbolju filmsku zabavu, i uvek će biti kanal koji privlači najširu publiku. Široki spektar sadržaja, od srceparajućih romansi, snažnih istorijskih priča do kultnih epskih ostvarenja – prvi izbor za celu porodicu.

 

CINESTAR TV2

NAJBOLJI FILMOVI I SERIJE NA JEDNOM MESTU

Filmski kanal za sve generacije, namenjen izbirljivoj publici i prilagođen porodičnoj atmosferi. CINESTAR TV 2 pruža fascinantan raspon kvalitetnih drama, urnebesnih komedija, uzbudljive akcije, nominovanih i nagrađivanih filmova, bezvremenskih klasika i dobro odabranih TV serija i sitkoma – za svakog ponešto.

 

CINESTAR TV ACTION & THRILLER

UPALI ZA AKCIJU!

Ovde je adrenalin na najvišoj tački, kazaljka je u crvenom i puls na 200. Nesvakidašnji filmski kanal posvećen zaverama i neizvesnostima privlači širok spektar gledalaca. Od misterioznih ubistava do noir klasika, gangsterskih saga i odvažnih spašavanja, sve do vrhunske pucačine i jurnjave skupim automobilima – ushićenje koje podiže puls za kojim žude istinski obožavaoci.

Pravi vladari ovog kanala su: Brus Vilis, Silvester Stalone, Žan Klod Van Dam, Mel Gibson, Stiven Sigal, Lijam Nison, Kijanu Rivs, Džet Li, Džeki Čen, Džejson Stejtam, Arnold Švarceneger i mnogi drugi.

 

 CINESTAR TV FANTASY

OD SUPERHEROJA DO SUPERHORORA.

Ugasite svetla i zaronite u drugu dimenziju.  Impresivno, opsesivno, izazovno i direktno – Dobrodošli u svet fantazije, avanture, animacije, misterije i horora. Od bajkovitih animiranih filmova za najmlađe (i one koji se tako osećaju) do kultnih horora. Ni noćne more, ni jeza koja im prolazi kroz telo, obožavaoce ovog žanra ne sprečavaju da iznova gledaju neke od najvećih hitova.

 

CINESTAR TV COMEDY & FAMILY

SMEH JE DRUGO IME OVOG KANALA

Comedy & Family donosi inspirativne i optimistične priče. Podseća nas na one kratke ali značajne trenutke koje često previdimo u svakodnevnoj žurbi. Filmovi za opuštanje pronaći će put do svih generacija, što ovaj kanal čini glavnom destinacijom za sve one koji traže kako brzo i jednostavno da poprave raspoloženje.

Od najnovijih holivudskih naslova, nagrađivanih scenarija do hit sitkoma – savršena kombinacija žanrova po meri ljubitelja komedija. I jedna stvar im je zajednička: svi će rasplakati publiku od smeha.

 

Kanale CineStar TV potražite kod svog operatora!