NEKOLIKO PREMIJERNIH RAZLOGA DA OSTANETE KOD KUĆE U DECEMBRU!

FILMSKA ZIMA NA PREMIJERNOJ TELEVIZIJI DA SE SMRZNEŠ!

 

Osetite duh premijerne filmske atmosfere, udobno se smestite ispred svojih malih ekrana i prebacite na CineStar TV Premiere kanale. Ove godine praznike i zimski period učinite drugačijim uz premijernu televiziju da se smrzneš!

 

Dobre zabave u filmskoj zimi neće nedostajati, jer CineStar TV Premiere kanali donose nekoliko razloga zašto ove zime da se opustite i uživate u toplini svog doma i pustite da filmska čarolija učini svoje:

 

  • Florence (Slavna Florens)

Zasjajte pod svetlima reflektora s filmom nominovanim za čak dve nagrade Oskar! Slavna Florens krenula je u pevačke vode, ali da li se ovde zaista radi o talentovanoj pevačkoj zvezdi? Ukoliko niste dovoljno hrabri da na trenutak zasjate kao prava pevačka zvezda, pogledajte je li to pošlo za rukom Slavnoj Florens i procenite sami. Zašto se sramotiti na karaokama kad možete da gledate Meril Strip i Hjua Granta i učite se na tuđim greškama?

 

  • Office Christmas Party (Ludi Božić u kancu)

Organizovanje zabave vas zamara, a želeli biste žurku godine za pamćenje? Ne morate da se brinete oko organizacije, slobodno se samo pojavite na njihovoj zabavi! Slavni glumački dvojac, Dženifer Aniston i Džejson Bejtmen prirediće dosad neviđenu žurku do jutra i to gde nego u kancelariji. Vreme i mesto: 23. decembra u 21.45 h, CineStar TV Premiere 1.

 

  • Bad Santa 2 (Opasni Deda Mraz 2)

Još uvek vam nije dosta ludog provoda? CineStar TV Premiere kanali predstavljaju premijernu i to najopasniju zabavu svih vremena. Bili Bob Tornton ponovo uskače u kostim Deda Mraza i donosi nam nastavak kultne, sasvim drugačije praznične komedije! Još luđem dedi koji pije, psuje i pljačka tržne centre pridružio se i njegov verni pomagač, patuljak. Koliko je istina da su patuljci loši pokazaće nam Toni Koks. Ulogu majke nestašnog deke preuzela je Kejti Bejts, koja je u stvarnom životu zapravo starija samo sedam godina od nesvakidašnjeg antijunaka ove priče.

 

  • Hacksaw Ridge (Greben spasa)

Predahnite od ludih komedija i pogledajte dobitnika dve prestižne nagrade Oskar! Decembar na CineStar TV Premiere kanalima donosi još jedno remek-delo Mela Gibsona, koje će vas zainteresovati toliko da ćete i doček Nove godine jednostavno želeti da provedete ispred malih ekrana. Kako i ne biste, kad ova neverovatna, inspirativna, i pre svega istinita priča zaslužuje samo reči hvale. Ulogu hrabrog vojnika odigrao je talentovani Endru Garfild, a zvezdanu postavu upotpunili su Sem Vortington i Tereza Palmer.

 

  • Black Sails: Final season (Crna jedra: Poslednja sezona)

Za one željne toplijih krajeva i odmora, tu su i slavni pirati koji će vas zagrejati u ove zimske dane. Krenite u gusarsku avanturu u poslednjoj sezoni serije Crna jedra, koja će se emitovati od 11. do 26. decembra i to od ponedeljka do četvrtka u večernjem terminu.

 

Ukoliko ove godine želite da praznike i zimsko razdoblje učinite drugačijim, predlažemo da to uradite uz premijerne filmske hitove. Osetite duh zimske atmosfere, udobno se smestite ispred svojih malih ekrana, prebacite na CineStar TV Premiere programe i izaberite svoj omiljeni film ili seriju.

 

Duga, hladna zima bolja je uz premijerne hitove i naslove koji su imali svetsku bioskopsku distribuciju, a prikazuju se s razmakom od svega 12 do 16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima. CineStar TV Premiere filmski kanali gledaocima omogućavaju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja u HD rezoluciji, 24 sata dnevno sa srpskim titlovima bez reklama. Ukoliko vam ovih pet razloga nije dovoljno da ostanete kod kuće, ne brinite jer očekuje vas još mnogo toga! Raspored emitovanja svih filmova i programa cele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete da vidite na RASPORED.