NEDELJA SA ASTERIKSOM I OBELIKSOM – POZIV NA ZAJEDNIČKO DRUŽENJE

Pozivamo Vas da nam se u okviru Porodičnog dana (NEDELJA 08.02)  u bioskopu CineplexxDeltaCity pridružite na specijalnim projekcijama filma „ Asteriks: Naselje Bogova“  na kojima će nam se pridružiti i ekipa koja je radila sinhronizaciju crtaća na čelu sa Ivanom Ivanovićem koji je u srpskoj verziji oživeo glavnog junaka, hrabrog Gala , Asteriksa.

Pored filmske ekipe sa najmladjima će se družiti i poznati strip crtač Vladimir Vesović koji će u bioskopu, zajedno sa polaznicima iz svoje škole, održati radionicu stripa.

ASTERIKS: NASELJE BOGOVA novi je deo ekranizacije čuvenog stripa Renea Gošinija i Alberta Uderza. U nameri da pokori i poslednje uporište Gala, Julije Cezar odlučuje da u neposrednoj  blizini sela sazida luksuzno stambeno naselje „Naselje Bogova“  u kojem bi živeli najveći umovi Rima.Na ovaj način kulturom i rimskom civilizacijom Cezar se nada da će jednom za svagda porobiti revolucionarne gale. Kako bi sproveo svoj plan u delo arhitekta Squaronthehypotenus mora da raskrči viševekovnu šumu koja se uzdiže pored sela i na taj način onemogući život njegovim stanovnicima koji zavise od šume. Ovo je nešto što hrabri Asteriks i njegov nerazdvojni priojatelj Obeliks ne mogu da dozvole i bitka opet počinje…

Ivan Ivanović zajedno sa ostalom glumačkom ekipom družiće se sa najmladjima i uvesti ih u tajne Galskih ratnika. Pored Ivanovića publiku će pozdraviti i: Boda Ninković, Dragan Vujić – Vujke, Nenad Nenadović, Pedja Damjanović, Nikola Bulatović, Dubravko Jovanović i druga poznata imena našeg glumišta.

Karte za ovu specijalnu projekciju filma u bioskopu CineplexxDeltaCity  su već u pretprodaji, požurite da nabavite svoja mesta i ne propustite jedinstvenu priliku da se uživo družite sa ekipom filma!