NE IZLAZITE NIGDE I NE PUŠTAJTE NIKOGA SLEDEĆIH 13 NOĆI!

 Svet gde zlo pobeđuje dobro, a strah određuje otkucaje srca!

 

Jeste li dovoljno hrabri za filmski kanal koji ledi krv u venama? Ljubitelji filmova katastrofe, strave i užasa sa stvorenjima zbog kojih se bojite da sklopite oči napokon su došli na svoje, jer CineStar TV Fantasy otvara vrata zastrašujućeg sveta filmova! Jezive priče u kojima čudovišta, duhovi, ubice i natprirodna stvorenja dolaze bez milosti!

 

Koliko puta ste imali osećaj da vas neko prati, osvrtali se oko sebe osluškujući tajanstvene zvuke, a od same pomisli na odraz u ogledalu bi vam zastao dah? Jeste li dovoljno hrabri da ostanete budni uz filmove koji su toliko zastrašujući da istovremeno želite da prestanete da ih gledate, a ne možete? Svake večeri od 19. oktobra očekuje vas erupcija horora u kojima strava diktira vaš puls, a impozantno zastrašujuće scene odlučuju o vašim strahovima i neprospavanim noćima.

 

Otvaranje ciklusa večeri strave i užasa započinje hororom Noć ajkula, koji će vas već u prvih nekoliko minuta uvući u mračne dubine. Sledeće veče rezervišite za beg od klasičnog, srećnog završetka i budite svedoci jedne od retkih priča u kojoj zlo pobeđuje dobro. Jedinstvene priče koje nemaju srećan kraj možete da pronađete u impresivnom prvom i drugom nastavku filma Poslednji egzorcizam, koji je publiku širom sveta ostavio bez daha. Dok je egzorcizam golicao maštu gledalaca, ulice grada prestale su da budu sigurne jer se pojavio Ilajdža Vud kao serijski ubica s čudnim fetišem u filmu Manijak. Zato budite na oprezu i ne verujte čak ni sopstvenim očima, jer one mogu da budu sredstvo zastrašujućih vizija. To može da posvedoči Džesika Alba u filmu Oko u kom će dokazati snagu mašte.

 

Zastrašujući niz horora obeležiće sablasni Iskonski nagon koji će stravične porodične tajne konačno izneti na videlo. Ne propustite jezivu priču sa Džošom Hartnetom o gradu koji na mesec dana uroni u tamu u filmu 30 dana noći, otkrijte neshvatljive sile i tajne progonstva kroz napeti triler Sajlent Hil: Otkrovenje, a svi oni koji nisu ljubitelji Dana zaljubljenih, oduševiće se planom Džensena Aklsa, koji će Dan zaljubljenih pretvoriti u pravu noćnu moru u filmu Moj krvavi Dan zaljubljenih.

Ukoliko preživite ovih dvanaest noći strave i ne pobegnete iz sveta terora, 31. oktobra očekujte neočekivano! Sve što ste mislili da znate – ne znate, jer u psihološkom trileru Buđenje, nijedna metoda neće biti dovoljna da razjasni neobjašnjive pojave.

 

Uz ovaj napeti maraton od 13 dugih noći horora, proživite neponovljivo iskustvo prožeto novim strahovima na CineStar TV Fantasy kanalu, osmišljenom kako bi u njegovom sadržaju uživali svi koji vole neverovatne priče, fantastične likove, elemente natprirodnog i mitološkog koji ubrzavaju puls i stvaraju najintenzivnije filmske osećaje. CineStar TV Fantasy jedinstveni je filmski kanal u regiji koji objedinjuje žanrove poput misterije, fantazije, filmova strave i užasa, SF-a i avanture.

Raspored emitovanja filmova i programa cele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete da vidite na RASPORED.