NAJVEĆI LANAC BIOSKOPA OVE ZIME STIŽE U SRBIJU

CineStar bioskopi, brend koji stoji iza najvećeg nemačkog bioskopskog lanca i vodećeg, najposećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regionu, otvoriće do kraja 2015. godine svoje prve bioskope u Pančevu i Zrenjaninu, u sklopu Aviv Parka. U prvom kvartalu 2016. u sklopu šoping centra BIG u Novom Sadu, uslediće treći multipleks – kakav do sada nije viđen u Srbiji – i najveći u Vojvodini.

Poput CineStar bioskopa u regionu, i CineStar bioskopi u Srbiji će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo: koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru. Potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediće digitalizovane, komforne i klimatizovane sale sa „wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom real D3D tehnologijom.

CineStar doživljaj uključuje i ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju potpuni užitak, privatnost i luksuz, i koja do sada nismo imali prilike da vidimo.

Ono što CineStar izdvaja jeste jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica, koje nude naši multipleksi, a u kome će uskoro moći da uživa i publika u Srbiji. CineStar nije samo bioskop – to je mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu, za proslave rođendana i školske projekcije, ali i mesto poslovnih skupova i susreta. Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat  pedesetogodišnjeg iskustva i bioskopsko-prikazivačkog liderstva u ovoj branši. Zahvaljujući njemu milioni posetilaca koji godišnje prođu kroz naše bioskope dožive nezaboravno CineStar iskustvo, zaista se osećaju kao zvezde i uvek nam se vraćaju – rekao je gospodin Zoran Savić, direktor CineStar bioskopa za Srbiju, i dodao da će domaćoj publici biti ponuđene prepoznatljive usluge i akcije CineStara poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, Moj CineStar utorak – povoljniji dan za bioskop, Zvezda je rođena – proslave rođendana, lojalti program koji će omogućiti kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga.

Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa – i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina I dr.)

Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. CineStar bioskopi time broje ukupno 17 multipleksa u regionu, sa ukupno 110 sala, uključujući IMAX® i 4DX, i blizu 19 000 sedišta.

www.cinestarcinemas.rs