NAJAVE FILMOVA ZA JUL I AVGUST

NAJAVE FILMOVA ZA JUL I AVGUST

Predstavljamo Vam naslove koje distributerska kuća Blitz Film objavljuje u toku meseca jula i avgusta. Neke od ovih filmova već možete da pogledate u bioskopima dok nas ostali uskoro očekuju u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

Slučajno Zajedno

START: 03.07.2014

BLENDED key art

Glumačke zvezde Adam Sendler i Dru Barimor po treći put u porodičnoj komediji koja dokazuje da se suproptnosti (ne) privlače.

Walking on Sunshine

START: 10.07.2014

WALKING_SUNSHINE

Ljubavna prica upakovana sa sjajnom muzickom podlogom pop zvuka 80-ih: Girl just wanna have fun , Holiday I naravno Walking on Sunshine.

U srcu oluje

START: 07.08.2014

into the storm

Impresivan blokbaster o noverovatno moćnoj oluji i ljudima koje nije oterala – već privukla! Većina stanovnika pokušavaće da pronađe siguran zaklon ali grupa entuzijasta neće propustitui ovu priliku kakva se javlja jednom u životu – pokušaće da se približe oluji stoleća koliko god će im ona to dozvoliti.

Plaćenici 3

START: 14.08.2014

Expendables3

Film koji je okupio najbolje akcione glumce današnjice!!! Švarceneger, Gibson, Banderas , Harison Ford , Dzet Li i Vesli Snajps.U trecem delu ekipa je ponovo zajedno sa novim clanovima i krecu u akciju.Film je prepun zanimljivih akcionih situacija prozetim klasicnim humorom koji samo funkcionise u ovo ekipi.Ovi vrhunski operativci krenuće u potragu za svojim naslednicima.

Povratak u Oz

START: 21.08.2014

legend of oz_dorothy

Doroti i Toto se najzad vraćaju u Oz. Nastavak jedne od najpoznatijih dečijij avantura po romanu Rodzera S. Bauma. U nastavku   Doroti se vraća u čarobnu zemlju preko duge makon što shvati da je Kanzas skroz opustošen I da su se svi iz njega iselili.

STEP UP: ALL IN

START: 21.08.2014

StepUp5

Step Up: All In je peti nastavak najpopularnije muzičko-scenske franšize koja je srušila sve rekorde gledanosti zahvaljujući najboljim plesačima današnjice i vrhunskim koreografima.Najveće zvezde dosadašnjih filmova Step Up naći će se zajedno u las Vegasu u kome će pokušati da pobede na poznatom plesnom takmičenju.Pobeda bi mogla da znači ostvarenje svih njihovih snova ali I korak koji će odrediti njihove dalje živote.