MORTDECAI SUTRA DOLAZI U BIOSKOPE

ON ĆE VAS UZBUDITI! ON ĆE VAS ZASLEPETI! I NAJVAŽNIJE….ZAVOLEĆETE GA! ON JE MORDEKAJ

Džoni Dep je Mordekaj! Maestralni glumac je ponovo briljirao u ulozi komičnog MI5 tajnog agenta sa tajnim imenom Mordekaj. Ljubitelji Depove glume još više će ga zavoleti a oni koji još nisu neće moći da ne padnu na šarm ovog trenutno najtraženijeg glumca u Holivudu. U ovom filmu partnerka Depu je fantastična Gvinet Paltrou i sigurni smo da da su njih dvoje definitivno najsimpatičniji filmski par prošle godine.

 Film je prvi deo trilogije a nastao iz istoimenog serijala knjiga Kirila Bonfigiolija. Pored Dzoni Depa i Gvinet Paltrou u filmu igraju i velika imena poput  Evana Mek Gregora kao i Pola Betanija. Interesantno je da je ovo četvrti film u kom Betani i Dep saradjuju zajedno nakon filmova „Trancedence“ „Tajni Prozor“  i „Turista“

Čarli Mordekaj je tajni MI5 agent britanske službe, zajedno sa svojom ženom nalazi se u tajnoj misiji. U privatnom životu Mordekaj se bavi prodajom umetnina i služba je baš njega unajmila da izvši zadatak potrage za ukradenom slikom za koju se veruje da sadži tajnu šifru za trezor sa nacističkim zlatom.

Film MORTDECAI  u domaće bioskope dolazi sutra, 22. januara.

Deo misterije otkrijte u trejleru: