METALNA ZVEZDA SE VRAĆA S DRUGOM SEZONOM NA CINESTAR TV PREMIERE 1

Tim Rot se vraća u drugoj sezoni serije „Metalna zvezda“ (Tin Star), napetog trilera koji je prvom sezonom oduševio gledaoce. Druga sezona se nastavlja tačno tamo gde smo ostavili našeg neverovatnog heroja, dislociranog od civilizacije u divljini Stenovitih planina, 4.800 kilometara dugog i 700 kilometara širokog planinskog venca u Severnoj Americi.

 

Druga sezona se dublje bavi neobičnom religijskom zajednicom u koju dolazi porodica Džima Vorta (Tim Rot) nakon što ga ostavljaju samog u divljini na ivici smrti, bežeći od njega. Međutim, miroljubiva prerijska porodica čuva u sebi mnoge tajne i Ana Vort je uskoro primorana da traži pomoć svog oca. Da bi Džim pronašao način da spase svoju porodicu, mora da sklopi neprijatan savez sa osobama od kojih je pokušavao da pobegne. Preživevši oštru zimu i fatalne rane, Džim se vraća u grad, ali nisu svi srećni što ga vide.

 

U drugoj sezoni videćemo povratak Kristine Hendriks u ulozi moralno nestabilne izvršne direktorke naftne kompanije. Predstaviće se i dva nova lika – Džon Linč i Anamarija Marinka.

 

Druga sezona „Metalne zvezde“ emitovaće se od 24. februara, od ponedeljka do četvrtka u 21 h na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Pogledajte najavu i pripremite se za još veći haos!