MEDA SA SEVERA PUNI DOMAĆE BIOSKOPE

Nakon što je za samo četiri dana od svetske premijere povratio uloženi budžet novi animirani film MEDA SA SEVERA puni i domaće bioskope.

O uspehu ovog filma govori i činjenica da je većina vikend projekcija ovog filma u Srbiji skoro rasprodata!

Norm je klasičan primer polarnog medveda kakvog smo do sada upoznali. Miroljubiv, pomalo lenj, snežno beo, medjutim Norma odlikuje jedna osobina koju nema ni jedan drugi polarni medved. Norm govori i Norm voli ljude.

Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja završiće u Njujorku, gde ih čekaju neverovatne avanture.

https://youtu.be/pitpdT4xDcg

Za brbljivog medu Norma jedna stvar je jasna: na Artiku nema mesta za turiste. No, kada ludi graditelj odluči da sagradi luksuzne stanove u njegovom vlastitom dvorištu, Norm će učiniti ono što bi svaki normalni polarni medved učinio… odlazi u Njujork kako bi ga zaustavio. Uz pomoć ludih leminga na svojoj strani, Norm će se odomaćiti u Velikoj jabuci i pokušati spasiti Artik od najezde turista.

Film MEDA SA SEVERA režirao je Trevor Vol. Film je na američkom kontinentu za samo četiri dana  prikazivanja uspeo da vrati uloženi budžet od osamnaest miliona dolara.

Film odlikuje i sjajna glumačka ekipa naših glumaca koji su pozajmili glasove junacima iz filma: Stefan Bundalo, Iva Stefanović, Bojana Stefanović, Marko Marković i Boris Milivojević.

Film je već u bioskopima! Požurite da rezervišete vaše karte za ovaj hit crtać!