MAGIČNA PREMIJERA FILMA KUĆA VELIKOG MAĐIONIČARA

house of magic (2)

Obaveštavamo Vas da se od četvrtka 8.maja u redovnoj bioskopskoj distribuciji nalazi film „Kuća Velikog Mađioničara „.Ovaj sjajni animirani 3D spektakl zabaviće kako najmladje tako i one starije. Bogat specijlnim efektima od kojih zastaje dah „Kuća Velikog Mađioničara „ je film koji morate pogledati ovog proleća.  Kuća Velikog Mađioničara“ je savremena basna u kojoj su glavne uloge poverene simpatičnim životinjama. Ovaj film karakteriše sjajna 3D animacija koja će  Vas uvesti  u svet magije i čarobnjaka. Zahvaljujući jednom od najkvalitetnijih 3D filmova koji se pojavio u bioskopima imaćete osećaj da zajedno sa junacima filma krećete u opasnu avanturu kroz dvorac misterioznog mađioničara u kom na svakom koraku vreba opasnost.

Glavnu ulogu u srspkoj verziji filma nosi doajen našeg glumišta Milan Lane Gutović.

house of magic (1)

Tražeći utočište od nevremena, napušteni mladi mačak Munja ušunja se u tajanstveni dvorac u vlasništvu starog mađioničara. Mađioničar ga prihvati i Munja se vrlo brzo prilagodi novoj sredini i novim ukućanima. Međutim, kad mađioničar Lorens nenadano završi u bolnici, njegov nećak  pokuša da ga izigra i proda kuću. Tada Munja i njegovi novi prijatelji koriste sve trikove kako bi zaštitili mađioničara i spasili svoj tajanstveni dvorac od prodaje.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na zajedničkom druženju za u okviru Porodičnog dana 11. maja od 12 do 17 časova u bioskopima Cineplexx uz niz aktivnosti specijalno pripremljenim za najmlađe. Ovaj magični dan je prava prilika da sa svojim mališanima pogledate ovo jedinstveno 3D ostvarenje ali i da se družite sa glumcima koji su udahnuli život simpatičnim likovima u filmu.

Link ka trejleru: