LETO NAM SE VRAĆA U GRAD!

WALKING_SUNSHINE

Distributerska kuća Blitz Film i Video je distributer novog letnjeg hita Walking On Sunshine , koji dolazi u bioskope od 10.Jula!!!

walking on sunshine

Fell good movie godine, koktel najboljih hitova 80-ih i neodoljive romantične priče, vodi nas u šetnju sun­čanom južnom Italijom u kojoj se sprema vjenčanje Engleskinje Maddie i naočitog Talijana Rafa. Njih su dvoje odlučili stati pred oltar nakon kratkot­rajne veze, no kad Maddiena sestra Taylor stigne u Apuliju shvatit će da je Raf njezina bivša ljetna ljubav koju nikada nije zaboravila…

walking on sunshine1

Muzička producentkinja filma Anne Dudley nedavno je završila Oscarom nagrađeni hit Jadnici (Les Misérables), a redatelji su Max & Dania koji sto­je iza hit serijala StreetDance. Podela uloga bila je dugotrajna i – vesela. Glumci nisu samo morali odgovarati likovima, morali su znati i pevati i ple­sati, a filmska ekipa namerno nije tražila profesionalne plesače za glavne uloge. Odlučeno je da se neće angažirati velika glumačka imena, nego će se filmska ekipa koncentrisati na mlade, sveže i entuzijastične glumce. Najteže je bilo pronaći sestre Maddie i Taylor, a na kraju su odabrane Annabel Scholey i Hannah Arterton. Zanimljivo je da je u filmu svoju prvu ulogu na velikom platnu ostvarila i Leona Lewis!

walking on sunshine3

U potragu za neodoljivim Talijanom ekipa filma je otišla u Rim, a već pri prvom susretu znali su da će Giulio Berruti biti novi seks simbol cele jed­ne generacije. Glumac visok 1,88, diplomirani doktor, rođen je 1984., a u domovini ga već godinama nazivaju najlepšim licem (i telom) talijanskog filma.

A da li je zaista tako, provjerite uostalom i sami u traileru za film WALKING ON SUNSHINE (uz napomenu – prekrasni Giulio još uvijek je single!):