KOKOSAURUS MALI DINOSAURUS OD DANAS U BIOSKOPIMA

KOKOSAURUS MALI DINOSAURUS od danas u bioskopima!

„Kokosaurus mali dinosaurus“ topla je priča o idealu prijateljstva i ljubavi medju živim bićima, ispričana na način i ritam koji odgovara deci.

Omiljeni lik serije dečjih slikovnica koje su prevedene na 24 jezika stiže u bioskope sa svojom veselom družinom!

Kokosaurus, maleni dinosaurus koji bljuje  vatru, nije položio ispit iz letenja pa ne sme ići na izlet koji organizuje njegov razred. Kao da to nije dovoljno neugodno, još ga i zadužuju da čuva novi nasad vatrene trave (zahvaljujući kojoj zmajevi imaju ovu jedinstvenu moć) dok se oni ne vrate. Iako će učiniti sve kako bi dokazao da je jednako vredan kao i drugi, Kokosaurus će uprskati stvar i ovaj put. A sve zbog svog velikog srca. Medjutim kada se velika pretnja nadvije nad zasadima vatrene trave Kokosaurus će biti taj koji će jedino moći da spase travu koja je neophodna za posebne dinosauruse koji bljuju vatru.

U ovom prelepom dečijem filmu prepoznaćete i glasove naših poznatih glumaca koji su mukotrpnim radom u studiju oživeli likove Kokosaurusa i njegovih drugara. U trejleru i filmu junake su oživeli:  Ivana Popović, Jovana Cvetković, Danijel Sič, Igor Damnjanović, Aleksandra Cucić, Milan Čučilović i Bora Nenić.

Ova sjajna ekipa glumaca zajedno sa prelepom animacijom učiniće Vam još jedan boravak u bioskopu sa vašim najmladjima nezaboravnim.