KO KAŽE DA NEMA NIŠTA NA TELEVIZIJI?

Cinestar TV Channels u maju i junu donose gomilu vrhunskih serija.

Najpopularniji sitkomi svih vremena i legendarni likovi, kao i napete psihološke igre s neizvesnim krajem prikovaće vas za male ekrane.

 

Nezavisno od toga da li ste filmofil ili više volite celovečernje gledanje serija – na pravom ste mestu. Osim vrhunskih premijernih naslova koji su prikazani u bioskopu pre samo godinu dana, večnih holivudskih klasika, adrenalinskih akcija, stravičnih psiholoških trilera i horora, kao i filmova za celu porodicu, CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala svojim gledaocima pruža još veći izbor sadržaja.

 

Tako će od maja u sklopu ciklusa Sitkomi na CineStar TV Comedy&Family kanalu, emitovati sve sezone najpopularnijih kultnih serija svih vremena „Sajnfeld“ i „Zajednica“. Bilo da ste promišljeni škrtac, ekscentrični komšija, površna, neurotična i muškobanjasta prijateljica ili pak sitničavi komičar, postoji ekipa i mesto za vas, i to ni manje ni više nego Sajnfeldova ekipa.

 

 

Ukoliko želite da se prisetite studentskih dana, vreme je da upoznate nesvakidašnje brucoše… ili šta već jesu. Suspendovani advokat, bivša aktivistkinja i anarhista, asocijalni student filmske umetnosti, samohrana majka, „najmlađa u ekipi“, bivša propala srednjoškolska zvezda i milioner bez života žele vam dobrodošlicu u „Zajednicu“.

 

 

Sitkome na CineStar TV Comedy&Family kanalu pratite od ponedeljka do četvrtka u večernjem terminu.

 

 

Nakon zagrevanja humorističkim serijama, ozbiljniju ulogu preuzima sasvim nova ljudska vrsta. Sintovi su humanoidni roboti čija je glavna funkcija da budu ispomoć u svakodnevnim kućnim poslovima. Prvobitno su zamišljeni kao pomoć ljudima, ali šta ako stvari krenu u pogrešnom smeru… ili pravom, u njihovom slučaju? Koliko dugo sintovi mogu da ne budu svesni svog postojanja i ne počnu da razmišljaju kao ljudi, baš kao svako od nas?

 

Prvu sezonu serije “Ljudska vrsta”, koja inteligentno postavlja različita filozofska, moralna i etička pitanja koja se pojavljuju prilikom proučavanja teme veštačke inteligencije, pratite na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedeljka do četvrtka u 21 h.

 

 

Nakon nove generacije ljudi, vreme je da pređemo u neku sasvim drugu dimenziju. Oskarovac Dž. K. Simons uvodi nas u paralelne dimenzije kroz seriju „Dvojnik“. Mračni svet intriga, opasnosti i izdaje, a jedino možete da verujete samome sebi, odnosno svom identičnom dvojniku iz paralelnog sveta. Dobitnik nagrade Emi za udarne termine, serija se bavi temama identiteta, sudbine i izgubljene ljubavi, ali i postavlja pitanje na koje niko ne zna odgovor: Šta bi bilo da su nam životi bili drugačiji? Atraktivnu glumačku postavu, uz već spomenutog Simonsa, upotpuniće Olivija Vilijams i Hari Lojd.

 

 

Prva sezona priče o tajanstvenom svetu skrivenom ispod površine naše svakodnevice kreće 20. maja na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedeljka do četvrtka u 21 h.

 

U maju i junu uživajte uz najpopularnije vrhunske serije na CineStar TV Premiere i CineStar TV Comedy&Family kanalima, dok raspored svih filmskih kanala CineStar TV Channels grupacije možete da pratite svakodnevno na veb-stranici u rubrici RASPORED.