KAKO SE DODELJIVALA GLAVNA ŽENSKA ULOGA U FILMU FOKUS

Dok se za ulogu Nikija Sprdza, profesionalnog prevaranta koji je  sposoban da svakoga ubedi u bilo šta, rediteljski dvojac koji čine Glen Fikara i Dzon Reka nisu puno dvoumili i odmah angažovali Vila Smita za dodelu uloge mlade zavodnice Džes Baret posao ipak nije bio tako lak. Trebalo je pronaći pravu osobu koja je svojim izgledom sposobna da poremeti „ fokus“ prevaranta kao što je Niki. Prvi izbor bila je Ema Stoun ali zbog drugih uloga postalo je odmah jasno da Stounova neće zaigrati u Fokusu. Drugi problem bio je i veliki broj scena golotinje ( s obzirom da je Nikijev lik i teški seksualni zavisnik) a ovo se baš nije svidelo Stounovoj. Na sreću autora na kastingu se pojavila mlada Robi Margo, znamo je kao ženu Leonarda Di Kaprija u filmu „ Vuk sa vol Strita“. Čini se na osnovu intervjua koji je kasnije dala da su ove scene predstavljale poblem i mladjanoj Robi ali i neku vrstu izazova:

„ Golotinje u današnjem vremenu ima previše, a najveći krivac za to je internet. Znala sam da će se scene iz filma naći na svim internet portalima i platformama, ali ipak sam odlučila da će nakon „Vuka sa vol Strita“ ovo biti drugi veliki korak u mojoj karijeri“.

Film „Fokus“ govori o profesionalnom prevarantu Nikiju koji je sposoban da svakoga uveri u ono što kaže i na taj način zaradjuje novac za život. Jednog dana na vrata  zakuca prelepa Dzes Baret sa molbom da od Nikija nauči tajne zanata..u tom trenutku kreće vatrena avantura ovo dvoje seks simbola.

Film u domaće bioskope dolazi 05. marta, do tada vam predstavljamo ekskluzivni trejler:

http://youtu.be/bTJP5VqsmmY