JOŠ VIŠE NOVIH FILMOVA KOJE JEDVA ČEKAMO DA POGLEDAMO NA KANALIMA CINSTAR TV PREMIERE

Pogledajte koje nas uzbudljive filmske TV premijere očekuju na kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2

 

 

Već smo navikli da nam CineStar TV Premiere donosi najnovije hit filmove. Bilo da žudite za porodičnim filmovima, dramama inspirisanim istinitim događajima, akcionim ili napetim mračnim filmovima, na CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 naći ćete film baš po vašem ukusu.

U nastavku pogledajte neke od najzanimljivijih ostvarenja koja će da budu na programu u sledećem periodu.

TAJNI VRT – Otključaj maštu i otkrij mesto gde živi magija. Od producenta filmova Hari Poter i  Pedington dolazi TV premijera koja krije mnoštvo tajni. Dobitnik nagrade Oskar® Kolin Firt i nominovana za nagradu Oskar® DŽuli Volters, zajedno s Diksi Edžeriks su deo ove predivne priče.

Producenti velikih ostvarenja kao što su Sikario i Džon Vik donose kriminalističku dramu s Džoel Kinamanom, Rozamund Pajk, Komonom, i Klajv Ovenom u glavnim ulogama. U moći, korupciji i osveti – ko je CINKAROŠ?

 

Posle avanturističkih i akcionih avantura, vreme je za kratki povratak u prošlost. Njena otkrića promenila su istoriju. Pogledajte neverovatnu Rozamund Pajk u ulozi naučnice Marije Kiri, prva žena dobitnica Nobelove nagrade u TV premijeri RADIOAKTIVNA.

 

Prisetite se: kada ste zadnji put testirali svoju hrabrost, ciljeve i upornost? Akciona legenda DŽerard Batler je Džon Gariti, običan čovek koji voli svoju porodicu koju mora da zaštiti od globalne apokalipse. Borba za opstanak počinje, a jedina šansa za preživljavanje je GREENLAND: POSLEDNJE UTOČIŠTE.

 

SLAVUJ – Australija, 1825. godina. Mlada irska osuđenica Kler (Ejsling Franciozi) odsluživši sedmogodišnju kaznu, očajnički želi da se oslobodi svog nasilnog gospodara poručnika Hokinsa koji odbija da je oslobodi optužbe i koji počini strašan čin nasilja nad njenom porodicom. Ne mogavši da osigura pravdu od britanskih vlasti, preuzima stvar u svoje ruke. TV premijera u kojoj glavnu reč ima osveta, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.