JOŠ VIŠE BLOKBASTERA DOLAZI U DIGITALNE VIDEOTEKE

#Ostanikodkuće jer nastavljamo s novim blokbasterima iz distribucije Blitz filma u digitalnim videotekama. Od 16. aprila dostupan je najnoviji film jedinstvenog Gaja Ričija – „Gospoda“, s fenomenalnom glumačkom postavom. Za najmlađe smo pripremili animirani film „Misija Arktik“, a za ljubitelje dobitnice nagrade Oskar® En Hatavej i nominovanog za nagradu Oskar® Marka Rafala donosimo istinitu priču „Mutne vode“. U nedelji od 23. aprila očekujte i sledeće hitove: „Okretaj zavrtnja“, „Prokleta Meri“ i „21 Most“ sa Čedvikom Bozmanom u glavnoj ulozi.

 

Pogledajte u nastavku koji vas veliki filmski naslovi očekuju u digitalnim videotekama. Detaljnu ponudu potražite kod svog operatera, a mi izdvajamo najatraktivnije naslove.

 

 

 

GOSPODA (THE GENTLEMEN)

 

Režiser i scenarista Gaj Riči, koji je ostavio svoj jedinstven i neizbrisiv pečat u filmovima „Šerlok Holms“, „Dve čađave dvocevke“ i „Sneč“, donosi sofisticiranu akcionu komediju s fenomenalnom glumačkom postavom – Gospoda. Priča prati američkog iseljenika Mikija Pirsona (Metju Mekonahi) koji je u Londonu izgradio vrlo profitabilno narko-carstvo preprodajom marihuane. Kad se pročuje da želi da proda svoj biznis, niz slikovitih kriminalaca pokrenuće lavinu spletki, zavera, podmićivanja i ucenjivanja u nadi da će uspeti da mu preotmu njegovu teritoriju. Glumačku ekipu predvodi sam Mekonahi, a ostatak glumačke ekipe čine Čarli Hanam, Henri Golding, Mišel Dokeri, Džeremi Strong, Edi Marsan, Kolin Farel i Hju Grant.

 

 

MISIJA ARKTIK (ARCTIC JUSTICE)

 

Režiser filma „Spark: Svemirska jurnjava“, Aron Vudli, donosi novu akcionu animaciju u kojoj će uživati cela porodica. Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane glavni pas – arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno zapoveda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu do tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlim genijem, koji ima mehaničke noge i zapoveda lojalnom vojskom neobično uljudnih sledbenika. Svifti uskoro otkriva da zli genije planira da otopi polarne ledene kape i poplavi svet kako bi njime zavladao.

 

MUTNE VODE (DARK WATERS)

Šokantna, herojska priča o pohodu jednog čoveka i borbi za očuvanje životnog okruženja. Korporativni advokat za zaštitu životne sredine, Rob Bilot, (nominovan za nagradu Oskar® Mark Rafalo) upravo je postao partner u prestižnoj advokatskoj firmi u Sinsinatiju uglavnom zahvaljujući zastupanjem velikih hemijskih kompanija. Međutim, ubrzo se nađe u sukobu sa samim sobom nakon što s njim kontaktiraju dva poljoprivrednika iz Zapadne Virdžinije koji veruju da lokalna fabrika „Dupont“ odlaže otrovni otpad na deponiju koja uništava njihova polja i ubija njihovu stoku. Želeći da otkrije šta se događa, Bilot, uz pomoć višeg partnera u firmi, Toma Terpa (dobitnik nagrade Oskar® Tim Robins), podnosi žalbu koja označava početak epske 15-godišnje borbe koja neće staviti na test samo njegov odnos sa suprugom Sarom (dobitnica nagrade Oskar® En Hatavej), već i njegov ugled, zdravlje i egzistenciju.

 

OKRETAJ ZAVRTNJA (THE TURNING)

 

Šta ako ne možemo da verujemo osobi koja priča priču, bilo zato što nas namerno laže ili zato što je njegova percepcija stvarnosti potpuno iskrivljena? Scenaristi Čad i Keri V. Hejz koji potpisuju filmove „Prizivanje zla“ (The Conjuring), donose film „Okretaj zavrtnja“, koji nas vodi na tajanstveno, ruševno imanje u Mejnu gde je novoizabrana dadilja (Makenzi Dejvis) zadužena za brigu o dvoje dece koji su ostali bez roditelja. Ubrzo otkriva da i deca i kuća čuvaju mračne tajne i da nije sve onako kako se možda čini.

 

 

PROKLETA MERI (MARY)

Scenarista filma „Opasnost iz dubine“ donosi novu horor priču s mora. Dejvid (dobitnik nagrade Oskar® Gari Oldman), vojni kapetan i pomorski stručnjak, želi da obezbedi bolji život svojoj porodici – supruzi Sari i njihovim dvema ćerkama, tinejdžerki Lindzi i osmogodišnjoj Meri. Dejvid pokušava da uveri svoju ženu da je brod star 70 godina, čije je misteriozno poreklo još starije, njihova karta za sreću i blagostanje. Međutim, ubrzo nakon što krenu na svoje putovanje, Dejvida i njegovu porodicu počinju da terorišu čudni i zastrašujući događaji. Dok napetost traje, brod gubi svoj kurs i postaje jasno da je porodica namamljena ka još većem zlu koje ih čeka na moru.

 

 

21 MOST (21 BRIDGES)

 

„21 most“ je priča o njujorškom detektivu Andreu Dejvisu (Čedvik Bozman) koji po celom gradu traga za dvojicom ubica policajaca. Dejvisova neumoljiva potraga takođe otkriva masovnu zaveru, a nejasno je koga on progoni i ko njega progoni. Kada se potraga pojača, preduzimaju se ekstremne mere kako bi se sprečio beg ubica s Menhetna i Dejvis naređuje vlastima da zatvore sve mostove, tačnije njih 21, ne bi li se sprečio bilo kakav ulazak ili izlazak sa čuvenog ostrva.

 

I zato #Ostanikodkuće i uživaj u najboljim filmovima iz udobnosti svog doma.