INTERSTELLAR EKSLUZIVNI 13-MINUTNI TV SPECIJAL SAMO NA CINESTAR TV KANALIMA OD 24.10.

Interstellar (2)

CineStar TV Channels, grupa četiri  filmska kanala CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, kao i premium  kanala CineStar TV Premiere 1 i 2  na male ekrane osim izvrsnog filmskog programa donosi redovno i ekskluzivne filmske sadržaje. U petak 24.oktobra CineStar TV Channels premijerno će na svoja dva filmska kanala, CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller prikazati 13-minutni TV specijal Kristofera Nolana u kojem slavni redatelj otkriva svoju fascinaciju svemirom kao i nove detalje vezane uz snimanje jednog od najočekivanijih naslova godine. O Interstellaru govore i glavni glumaci Matthew MccConaughey i Anne Hathawey te članovi filmske ekipe koja je genijalne Nolanove ideje sprovodila u delo.

Ekskluzivne snimke sa snimanja filma Interstellar, inovacije u produkciji i izazove s kojima su se susretali gledajte premijerno samo na CineStar TV kanalima od petka 24. oktobra.

INTERSTELLAR nas kroz priču o bivšem pilotu Kuperu (Matthew McConaughey), koji živi u vreme kada su ljudskoj vrsti dani na Zemlji odbrojani, vodi preko granica Sunčevog sisteme  u neotkrivene svetove koje slavni oskarovac istražuje zajedno s astronautkinjom Brend (Anne Hathaway, dobitnica Oskara 2013. za film Jadnici). No, potraga za novim domom čovečanstva osim riskantnog putovanja uključuje i trku s vremenom kao i neizvestan povratak koji otvara pitanje šta će zateći na Zemlji ako se na nju uopše i uspeju vratiti. Film Interstellar dolazi u srpske bioskope 6. novembra.