GODZILA JURIŠA NA BIOSKOPE

Obaveštavamo Vas da sledeće nedelje dugoočekivani film „Godzila 3D“ dolazi u bioskope. Premijera filma je zakazana za četvrtak  15. maj.

15.maja u bioskope stiže kolosalno ostvarenje Gareta Edvardsa , nova ekranizacija sage o Godzili sa Eron Tejlor Dzonsonom, Žilijet Binoš i Brajanom Kranstonom u glavnim ulogama. Ovaj put Godzila se vraća u 3D-u. SF hiper spektakl od koga se mnogo očekuje obiluje sjajnim specijalnim , multimilionski vrednim specijalnim efektima koji će gledaoca staviti u srce akcije.

Blokbaster sa još neviđenim specijalnim efektima najnovije generacije o najstrašnijem čudovištu filmskog sveta predstavlja još veću, još opasniju i još nepredvidljiviju Godzilu!

Godzila je impresivan naučno-fantastični spektakl o džinovskom radioaktivnom biću otpornom na sva oružja ljudske vrste. Zastrašujuća i nemilosrdna Godzila će naterati stanovnike Zemlje da se udruže, ali to možda neće biti dovoljno ga pobede….

U ovoj verziji autori se vraćaju originalnom mitu o Godzili kao „ zastrašujućoj sili prirode“ i čitavu radnju postavljaju u mračni postapokaliptični svet oslanjajući se na originalnu verziju filma iz 1959.

U nestrplivom iščekivanju 15. maja pogledajte ovaj sjajan trejler.

http://youtu.be/Hv4Ltf74auY