GODZILA 3D OVOG MAJA

Godzilla

Ovog maja u bioskope stiže kolosalno ostvarenje Gareta Edvardsa , nova ekranizacija sage o Godzili sa Eron Tejlor Dzonsonom, Žilijet Binoš i Brajanom Kranstonom u glavnim ulogama. Ovaj put Godzila se vraća u 3D-u. SF hiper spektakl od koga se mnogo očekuje obiluje sjajnim specijalnim , multimilionski vrednim specijalnim efektima koji će gledaoca staviti u srce akcije.

Drevno dzinovsko stvorenje slučajno biva probudjeno od strane čovečanstva koje ni ne sluti da to može da bude njegov kraj. Godzila iza sebe ostavlja samo pustoš i uništenje a čovek ne poseduje niti jedno delotvorno oružje kojim bi mogao da je zaustavi. Grupa hrabrih odmetnika na čelu sa mladim Fordom Brodijem (Eron Dzonson) nalazi se na putu mogućeg rešenja za spas ljudske rase i čitave naše civilizacije.

U ovoj verziji autori se vraćaju originalnom mitu o Godzili kao „ zastrašujućoj sili prirode“ i čitavu radnju postavljaju u mračni postapokaliptični svet oslanjajući se na originalnu verziju filma iz 1959.

Godzila  u Japanu predstavlja folkllor i omiljeno je „čudovište“ tamošnjeg stanovništva. Ljubitelji se okupljaju u brojnim fan klubovima koji zajednički razvijaju i obogaćuju mit o ovom stvorenju. Pored Japana ljubitelji  Godzile se okupljaju i u fan klubovima širom sveta koji broje milionske članove.

„Godzila 3D“ je bioskopsko iskustvo velikih razmera i apsolutni „must – watch“ hit ovog leta.

Predstavljamo Vam i premijeru najnovijeg trejlera „Godzile 3D“ :