GLEDAJTE PRVU SEZONU HVALJENE NF SERIJE „LJUDSKA VRSTA“ NA CINESTAR TV FANTASY KANALU

Cinestar TV Fantasy kanal u maju donosi prvu sezonu hvaljene hit serije „Ljudska vrsta“. Radi se o fascinantnoj seriji o novoj generaciji ljudi, robotima koji svojim izgledom i ponašanjem neverovatno podsećaju na ljude i ni po čemu se ne razlikuju od ostatka ljudske vrste.

 

Nastala po hvaljenoj švedskoj seriji „Real Humans“, serija „Ljudska vrsta“ je smeštena u paralelnu stvarnost u kojoj kućni roboti, sintovi, isprva namenjeni samo kao pomoć ljudima u poslovima koje ne žele sami da obavljaju, postaju sve svesniji svog postojanja. Sintovi počinju da se prisećaju šta su bili pre nego što su dodeljeni određenoj porodici i postaju svesni svoje prirode i namene.

 

U osam epizoda prve sezone proći ćete kroz filozofska pitanja poput… Šta čoveka čini čovekom? Treba li samosvesni roboti da imaju prava? I jesu li kućni roboti nova vrsta ropstva?

 

Prva sezona je nominovana za prestižu nagradu BAFTA, a nezavidna je i glumačka postava koju je serija okupila: Džema Čan, Ketrin Parkinson i Kolin Morgan samo su neka od imena koja ste sigurno zapamtili ako pratite britansku TV i filmsku scenu.

 

 

Seriju „Ljudska vrsta“ pratite od 18. maja, od ponedeljka do četvrtka u 20 h sati na CineStar TV Fantasy kanalu.