FILMSKA EKSKLUZIVA! LEGENDA O TARZANU PRETPREMIJERNO U BIOSKOPIMA!

U utorak 05.07 u bioskopima  Cinestar i Cineplexx biće održane pretpremijere novog filma o TARZANU!

Iako je premijera ovog filma zakazana za četvrtak 07.07 zbog velikog interesovanja distributerska kuća BLITZ FILM & VIDEO  je odlučila da u utorak pretpremijerno u ovim odabranim bioskopima prikaže novu verziju priče o TARZANU!

Stara priča o Tarzanu, čuvaru džungle i najvećem prijatelju prirode medju ljudima ispričana je na nov i moderan način. Vrhunski spekatkl pun boja i divljine oduševiće vas i probuditi sva čula u u više nego spektakularnoj 3D tehnologiji koja će vas zajedno sa junacima filma odvesti pravo u srce džungle.

Tarzan već ima sredjen i prilagodjen život u Londonu. Medjutim opasnost preti njegovom pravom domu, džungli. Životinje i priroda ga zovu u pomoć kako bi spasio srce planete i prirode od koje svi zavisimo.

Reditelj filma Dejvid Jejts ulogu TARZANA je poverio švedskom glumcu Aleksanderu Skarsgardu na kog sigurni smo ni jedna dama neće ostati imuna. Aleksander Skarsgard zvezda je ovog filma. Atraktivni švedjanin je do sada imao brojne uloge medju kojima se ističe ona u HBO-ovoj seriji True Blood!

Film „Legenda o Tarzanu“ u redovnu bioskopsku distribuciju kreće 07.07. 2016.

https://youtu.be/gbwQBtf2M_U