FILM SVITA GLEDA POLA AMERIKE!

Protekle nedelje na američkom box-office-u film “Svita” ( Entourage ) pogledalo je pola Sjedinjenih Američkih Država.

Pedeset posto ukupno prodatih karata u SAD bile su ulaznice za “ Svitu “. Naravno veliko platno je ozbiljnija priča tako da su se i likovi „ Svite” upustili u ozbiljnije holivudske avanture. Mark Volberg koji se pojavljuje kao kameo uloga u filmu za vikend je čak najavio i potencijalni nastavak filma.

Film Svita prema sopstvenom je scenariju režirao Dag Elin , a autori priče su Elin & Rob Vajs.

Događaji u filmu Svita nastavak su serije – tačnije, šest dana kasnije. Vins je stigao iz Los Andjelesa u Pariz da bi oženio ženu svojih snova. Otišli su na bračno putovanje – sami. OK, ne potpuno sami. Na enormnoj jahti krstare Mediteranom s nekoliko stotina lepotica u bikinijima. Minus uskoro bivše supruge.

Erik, Trtl i Drama jure ka svom prijatelju da bi mu pomogli u teškom trenutku (i učestvovali u potocima šampanjca i ostalim porocima iz ponude). Ari zove Vinsa kako bi mu ponudio ulogu u prvom filmu koji producira kao šef studija..medjutim Vins takodje želi da napreduje u svojoj karijeri ali ne kao glumac već kao reditelj filma. Medjutim, Holivud je džungla i pred filmskom družinom su prepreke za koje možda nisu kadri da ih savladaju.

https://youtu.be/lisTaRpQSr4

U filmu iz izvorne postave glume Kevin Konoli , Adrian Grenie, Kevin Dilon, Džeri Ferara  i Džeremi  Piven.

Film SVITA u bioskope dolazi u četvrtak (11.06)