Vrata ratnika

Warrior'S Gate

Džek Bronson (Uriah Shelton) delom živi u virtuelnom svetu, pa svaki svoj slobodan trenutak pobegne u svet kompjuterskih igrica kao Crni vitez.
Ali jednog dana mu g. Čang, prodavac antikviteta, ponudi tajanstvenu kinesku škrinju, koja je zapravo čarobni portal u očaravajući svet drevne Kine.
Jedne večeri se u njegovoj sobi pojavi ratnik Zao (Mark Chao) i da mu zadatak da čuva princezu Sulin (Ni Ni), a Džek ubrzo padne na šarm mlade žene. Kad Sulin otmu i odvedu je u drevnu Kinu, Džek uskoči u škrinju za njom i počinje potera. U Kini se udruži sa Zaom. Uz pomoć čarobnjaka Vua (Francis Ng), kreću na putovanje ovim spektakularnim vremenom, punim zlikovaca i prepreka kako bi spasili Sulin od Aruna (Dave Bautista), zlog i nasilnog ratničkog vođe, koji planira da se oženi princezom i zavlada njenim kraljevstvom, a zatim da je ubije prve bračne noći.
Bojažljivi Džek mora da se suoči sa svojim strahovima, osvoji nepoznati svemir, postane uspešan ratnik i spase princezu i njeno kraljevstvo. Tek će tada moći da se vrati kući i suoči se sa izazovima svog savremenog sveta.