Suši na meksikanski način

East Side Sushi

Godine rada u prehrambenoj industriji stvorile su da Huanine ruke budu veoma, veoma brze. Huana zna velikom brzinom i preciznošću da iseče na kriške i da iseče na kockice sve što joj donesete. Kad odustane od prodaje voća na pokretnom štandu da bi pronašla sigurniji posao, zaposli se kao pomoćnica u kuhinji u lokalnom japanskom restoranu. Upravo tamo otkriva potpuno novi svet kuhinje i kulture, daleko drugačiji od svega što je do tada znala.
Dok radi u restoranu, Huana potajno posmatra suši šefove i na kraju sama nauči da pravi suši. Probuđena kreativnost i ponovno zapaljena strast za hranom tera je da želi više od svog posla i života.
Huana na kraju pokušava da postane suši šef, ali joj to ne uspeva jer ostali smatraju da pripada „pogrešnoj“ rasi i polu. Uprkos svim preprekama, Huana započinje putovanje samootkrivanja odlučna da ne dopusti nikome da je zaustavi u ostvarenju sopstvenog sna.