Birmingemska banda I, ep. 4

Peaky Blinders I, ep. 4

Tomas je ljut kad vidi da su se Ejda i Fredi vratili sa svog medenog meseca. On i Poli žele da im daju još vremena da mirno i bezbedno odu, dajući Kembelu adresu Fredijevog komunističkog druga, Stenlija Čapmana, a da on pusti Fredija i Ejdu na miru. Ali Kembel traži od Čapmana da se potrudi da sazna Fredijevu adresu.
Tomas nije zadovoljan kad njegov brat Džon objavi da će se venčati lokalnom prostitutkom, uz sve ostale probleme koje ima… Sukob bande s Lijevima, i bomba u autu. Tomas se pomiri s Lijevima tako što nagovori Džona da se oženi Esmom Li, divljom Romkinjom koja mora da se primiri.
Grejs ima sve više informacija o bandinim nezakonitim poslovima, ali njena znatiželja zaokupi Tomasovu pažnju i suoči se s njom. Šokirana je kad je pita da počne da radi za njega. Kembel uvidi da je Tomas počeo da se zaljubljuje u Grejs i počne da se boji da će početi lepo da misli o Tomasu.
Tomas iskoristi Grejs kako bi mogao da ide na venčanje Esme i Džona. Njihovo privremeno primirje ugrozi pijana i nasilna Ejda koja dobije trudove. Tomas obeća Poli da će Fredi moći da viđa dete, ali kad policija dođe da uhapsi Fredija, Poli posumnja da je Tomas imao svoje prste u tome.