Birmingemska banda I, ep. 2

Peaky Blinders I, ep. 2

Tomas Šelbi kreće u posao s Bilijem Kimberom – čovekom koji može da pomogne Tomasu da ostvari svoj san da vodi zakonito klađenje. Da bi to uspeo, (i da nikome ne kaže svoje planove), sukobi se s Lijevima, romskom porodicom koja je krala novac od Kimberovih kladioničara. To je rizik koji se isplatio kad se Kimber na kraju dogovorio s bandom za zaštitu na festivalu, ali to znači da je porodica sada u ratu s Lijevima. Romi su prokleli predivnog konja kojeg je Tomas osvojio i Tomasu je puklo srce jer je morao da ga uspava kako bi mu skratio muke.
Poli se uznemirila kad je shvatila da je Ejda trudna i kad je Tomas to saznao, prisilio je Ejdu da prizna da je Fredi Torn otac deteta. Tomas kaže Poli da nagovori Ejdu da prekine trudnoću, ali kad Ejda to odbije, Poli kupuje njoj i Frediju kartu za Ameriku kako bi zajedno mogli da pobegnu. Međutim, Fredi nema nameru nikuda da ide i zaprosi Ejdu.
Tomas se dogovorio sa inspektorom Kembelom – vratiće ukradeno oružje, a zauzvrat policija mora da ignoriše njegove poslovne operacije. Kembel nevoljno pristane, ali kaže Grejs da od sada prati Tomasa.