FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI POKORILE ROTTEN TOMATOES

Kritičari koji su imali priliku da  pogledaju novo remek –delo spisateljice Dž.K. Rouling i reditelja Dejvida Jejtsa, nisu štedeli s davanjem komplimenata nazivajući ga briljantno očaravajućim, neverovatnim, odličnim novim putovanjem Dž.K. Rouling, čudesnim iskustvom koje će sve oduševiti. Film je i pre svog otvaranja dosegnuo maksimalnih 100% na Rotten Tomatoes, najavljujući jednu novu eru koju svi fanovi Hari Potera, a i neke nove generacije, željno iščekuju.

 

Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske spisateljice Dž.K.Rouling autorke serijala o čarobnjaku Hariju Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji će glumiti čarobnjaka Njuta Skadmandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hari Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogvorts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

 

Autorka Harija Potera, iznenadila je svoje fanove u najavi uživo u Londonu da će biti ukupno 5 filmova o čudesnim zverima. Džoni Dep se pridružuje glumačkoj ekipi sporednom ulogom u nastavku filma, koji će Dejvid Jejts režirati početkom sledeće godine.

 

Film “ Fantastične zveri i gde ih naći” od četvrtka možete da pogledate u svim bioskopima u Srbiji. Dok su za sutra zakazane specijalne pretpremijerne projekcije. U bioskopu Cinestar Novi Sad u TC Big ovaj film možete pogledati u zadivljujućem 4DX formatu.

 

Deo čarobnjačkog sveta otkrijte u trejleru: