FALLEN FILMOVI OD 24. DO 27.6. NA CINESTAR TV CHANNELS

Njegovo ime je Majk Bening, a od 2013. uspešno spasava američkog predsednika i najviše institucije američkog naroda. Krajem juna Bening dolazi na TV kanale CineStar, gde će se prikazivati nastavci franšize Folen od 24. do 27. juna.

 

Pad Olimpa – 24. 6. u 21 h na TV kanalu CineStar 1

Pad Olimpa je film koji je započeo žestoku akcionu i adrenalinsku poteru. Džerard Batler prvi put se pojavljuje u ulozi Majka Beninga, bivšeg vojnog operativca i tajnog agenta koji je dobio zadatak da organizuje sigurnosne protokole za američkog predsednika Bendžamina Ašera (Aron Ekhart) i prvu damu Margaret (Ešli Džad). Po odlasku na večeru, predsednička porodica je napadnuta, a prva dama umire. Bening je smenjen, ali godinu i po kasnije prisiljen je da brani Belu kuću od ekstremističkih napada, zajedno sa zamenikom predsednika Alenom Trambulom (Morgan Frimen).

 

Uzbudljiva akcija Pad Olimpa prikazuje se 24. 6. u 20 h na TV kanalu CineStar 1.

 

Pad Londona – 25. 6. u 20:45 na TV kanalu CineStar 1

Drugi nastavak franšize Folen nakratko se prebacio na britansko tlo, gde su u opasnosti vođe G7 okupljene na samitu. Bening nastoji da zaštititi američkog predsednika Bendžamina Ašera od terorističkih napada u Londonu, gde grupa terorista maskirana u lokalnu policiju vrši pritisak na tajne službe. U Vašingtonu, potpredsednik Trambul nastoji sa britanskim snagama da identifikuje poziciju predsednika i bezbedno ga izvuče iz zemlje.

 

Pad Londona gledajte 25. 6. u 20 h na TV kanalu CineStar 1.

 

TV premijera meseca: Pad Anđela – 27. 6. u 20.05 h na TV kanalu CineStar Premiere 1

Treće poglavlje ove filmske franšize dolazi kao TV premijera na TV kanalu CineStar Premiere 1. Agentu Beningu namešten je pokušaj atentata na predsednika, a kako bi skinuo ljagu sa svog imena mora pobeći od svih i biti korak ispred vlastite agencije i FBI. Uz Džerarda Batlera i Morgana Frimena, zvezdanoj glumačkoj ekipi priključuju se Džada Pinket Smit, Tim Blejk Nelson, Pajper Perabo i Lens Redik.

 

TV premijeru Pada Anđela gledajte 27. 6. u 20.05 h na TV kanalu CineStar Premiere 1.