EKSKLUZIVNO! TAJNE SNIMANJA „ODREDA OTPISANIH“

Ostalo je još pet dana do premijere filma „ ODRED OTPISANIH „ . Ovaj dugo očekivani film nastao u produkciji studija Warner Bros.  Na velika platna donosi najpopularnije likove iz univerzuma DC Comics-a. Kako se premijera bliži a uzbuđenje raste sve se više postavljaju pitanja šta je zapravo „ ODRED OTPISANIH „, mi ćemo Vam ovom prilikom otkriti neke tajne ovog filma ali ćete za potpuno otkrovenje morati da odete u najbliži bioskop.

Svi likovi iz ovog filma imaju jednog glavnog protivnika a to je Betmen koji ih je i stavio iza rešetaka.

Džared Leto je toliko ušao u lik Džokera da je zadržao njegovu gestikulaciju i način govora  čak i u pauzama snimanja.

Suicide squad

Leto je na finalnoj klapi svojim kolegama kupio poklone u stilu Džokera: pacova, prave metke, palicu…

Snimanje filma kao i rad sa glumcima je bio toliko naporno a reditelj filma Dejvid Ajer toliko zahtevan u smislu zahteva za razumevanje likova da je na setu konstantno bio prisutan psihijatar koji je bio zadužen da pomogne glumcima da prebrode rad.

Džokerov auto „ Džokermobil“  glumio je preradjeni Infininity G35 Vaydor.

Prvi film baziran na stripu a  čija je osnovna radnja bazirana na negativcima.

Suicide squad

Reditelj je uporedio film kao „ strip verzija „ Dvanaest žigosanih „

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Daniel Craig, Matthew McConaughey, Johnny Depp, Colin Farrell, Keanu Reeves, Oscar Isaac, Jason Statham, Idris Elba, Matt Damon, Joseph Gordon-Levitt, Alexander Skarsgård, Ewan McGregor, Robert Pattinson, Michael Fassbender, svi oni su se prijavili na audicije za uloge u filmu.

Film ODRED OTPISANIH stiže u bioskope 03.avgusta a karte su VEĆ U PRODAJI!

Film je režirao  David Ayer koji je i autor velikih bioskopskih hitova  Fury i Sabotage. Ayer je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u ODREDU OTPISANIH pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih filmova.

https://youtu.be/-aSPH6Hc8HQ