DOŽIVITE MAGIČNI SVET FANTASTIČNIH ZVERI KAO NIKAD DO SAD

Film „Fantastične zveri i gde ih naći“ nakon višegodišnjeg iščekivanja ove nedelje konačno dolazi u CineStar bioskope.

Najbolje mesto gde možete da pogledate ovaj film jeste u bioskopu CineStar u Novom Sadu. Uz pomoć najnovijih tehnologija prikazivanja filmova bioskop CineStar Novi Sad 4DX svakog gledaoca direktno vodi u magični svet Fantastičnih zveri. Vrhunska 4DX tehnologija oživljava dešavnja sa filmskog platna i gledaoca stavlja u centar akcije. Novosadska premijera filma „ Fantastične zveri i gde ih naći“ održaće se u Cinestar 4DX bioskopu u TC Big u sredu 16. decembra u 20.15.

 

Film „ Fantastične zveri i gde ih naći“ vrhunsko je filmsko ostvarenje koje u potpunosti iskorišćava sve prednosti koje 4DX tehnologija pruža. Verujte nam da ćete, ukoliko ovaj film pogledate u CineStar – u Novi Sad doživeti ovaj magični svet kao da ste zaista u njemu. Pored 4DX formata film „ Fantastične zveri i gde ih naći“ možete pogledati i u još jednom originalnom CineStar formatu „ Extreme“ .

 

Oni srećnici koji uspeju da nabave karte za pretpremijeru filma „ Fantastične zveri i gde ih naći“ moćiće da uživaju i u performansu koji će biti organizovan neposredno pred početak filma u 18.30. Posetioci će moći da se druže sa pravim čarobnjacima i da vide prave magične relikvije koje će biti izložene u foajeu bioskopa, a svakog posetioca očekuje i poklon album samolepljivih sličica u izdanju kuće „ Panini“.

 

Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske spisateljice Dž. K. Rouling. autorke serijala o čarobnjaku Hari Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji će glumiti čarobnjaka Njuta  Skadmandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hari Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogvorts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

 

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cinestar 4DX koji se nalazi u Šoping centru BIG, kao i online na sajtu CineStara.

 

Deo čarobnjačkog sveta otkrijte u trejleru: