Dostavljač

GLUMCI: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders, Andrzej Blumenfeld KEN SCOTT (pisac/reditelj) Hors la loi, La vie après l’amour, La Grande Séduction Maurice Richard, Le guide de la petite vengeance, Les doigts croches, Starbuck… ANDRÉ ROULEAU (producent) Funkytown, Goon, Starbuck, The F Word, Head in the Clouds, An American Haunting, Polytechnique, Die, Les Doigts Croches, L’instinct de Mort, Mesrine i Magasin des Suicides/The Suicide Shop

DeliveryMan

Dejvid Voznijak (Vins Von) uvek je vodio jednostavan život. Radi kao dostavljač u porodičnoj mesnoj kompaniji, a naizgled je zadovoljan stanjem trajne osrednjosti. Dobrog je srca i može svakog da šarmira, ali on je nezreo, bez cilja, opasno zadužen i silno mu je potreban neki smisao u životu. Sve se menja kad otkrije da je biološki otac 533 dece, a da ih je 142 podiglo tužbu s ciljem saznanja njegovog identiteta.

Odluči da uradi ispravnu stvar i jednom u životu preuzme odgovornost. Želi da sazna više o svojim potomcima, pa im ulazi u trag i počinje da ih nadgleda. Sasvim neočekivano, počinje da oseća emotivnu povezanost s tom decom i prvi put u životu shvata koliko je dobar osećaj misliti na druge, a ne samo na sebe. Dejvid im želi uspeh i sreću i kao anđeo čuvar daje savete, ohrabrenja i rame za plakanje kad je potrebno i počinje da uviđa šta mu nedostaje u životu. Istovremeno, njegova devojka Ema (Kobi Smolders) otkriva da je trudna, ali pošto poznaje Dejvida, njena očekivanja su minimalna. Međutim, najnoviji događaji su mu pomogli da razvije svoju ličnost na načine koje nije mogao ni da zamisli i polako shvata da ima svrhu u životu i donosi odluku da ovog puta neće nikoga izneveriti, a ponajmanje svoju decu.

„DreamWorks Pictures“ i „Reliance Entertainment“ predstavljaju film Dostavljač, dirljivu komediju o životnim komplikacijama, o tome kako svaka osoba treba da iskoristi svaki dan i postane najbolja što može da bude. U filmu među ostalima glume Vins Von, Kris Prat i Kobi Smolders, a zasnovan je na izvornom scenariju Starbuck, koji su napisali Ken Skot i Martin Petit.