DOK NISAM SRELA TEBE NAJROMANTIČNIJI FILM GODINE OD ČETVRTKA U BIOSKOPIMA!

Na temelju hvaljenog bestselera Jojo Moyes, New Line Cinema i Metro-Goldwyn-Mayer Pictures predstavljaju film DOK NISAM SRELA TEBE. U glavnoj ulozi su Emilia Clarke (Game of Thrones) i Sam Claflin (The Hunger Games), a rediteljka je Thea Sharrock, kojoj je ovaj film  rediteljski prvijenac.

Ljubav često nalazimo gdje ju najmanje očekujemo, a ponekad nas vodi u smjeru kojim nikad nismo očekivali krenuti…

Louisa Clark—Lou, neočekivano će izgubiti posao konobarice i mora nekako nadomestiti prihod s kojim je izdržavala porodicu. Prihvata se posla negovateljice Willa Traynora, čoveka koji je nekad bio bogati bankar avanturističkog duha i živeo punim plućima, a čiji je život sada u potpunosti promenjen. Will je nakon tragične nesreće izgubio volju za životom i sada sve drži na distanci. Lou odbija da se  ponaša  u skladu s njegovim raspoloženjima i upravo će njena narav biti ono što će ga trgnuti. Oni će jedno u drugome naći ono što im treba.

Me before you 1

Ostatak glumačke ekipe  čine Janet McTeer (Albert Nobbs, Tumbleweeds), Charles Dance, Brendan Coyle, Stephen Peacocke, Matthew Lewis, Jenna Coleman, Samantha Spiro, Vanessa Kirby i Ben Lloyd-Hughes.

Srpska premijera filma zakazana je za SUTRA 16.06!

Pozivamo vas da nam se pridruzite na tradicionalnoj manifestaciji LADYS NIGHT koja se odrzava u bisokopu Cineplexx Ušće a na kojoj će premijerno biti prikazan film DOK NISAM SRELA TEBE. Pored mogućnosti da pogledaju film gosti će imati priliku da dobiju I vredne poklone a oni najsrećniji I prelepo cveće koje je obezbedila cvećara QUINCE FLOWERS!

https://youtu.be/URh5OH9KXJY