DOBRODOŠLI U APOKALIPSU!

Zastrašujuće dobar kanal CineStar TV Fantasy, 3. oktobra počinje sa emitovanjem prve dve sezone naučno-fantastičnog serijala Nacija zombija.

Tri godine nakon što je smrtonosni zombi virus poharao SAD i pobio većinu ljudi, ekipa svakodnevnih junaka mora prevesti iz New Yorka u Kaliforniju jedinu osobu koja je preživela epidemiju i zloglasni zombi virus. U nadi da će pomoću njegove krvi proizvesti imuno lek, na svom putu se upuštaju u svakodnevne borbe sa zaraženima.

U prvim dvema sezonama pod palicama reditelja Craiga Englera i Karla Schaefera, u zombi apokalipsi  našli su se DJ Qualls, Keith Allan, Kellita Smith, Tom Scott, Anastasia Baranova, Pisay Pao i Michael Welch.

Naučno-fantastična poslastica Nacija zombija obogaćena je trećom sezonom, koja je premijerno prikazana u septmebru ove godine.

Prve dve sezone ovog napetog naučno-fantastičnog serijala moći ćete pratiti od 3. oktobra od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu samo na CineStar TV Fantasy kanalu.

Ukoliko propustite neku od epizoda tokom nedelje, ne brinite, jer subotom i nedeljom iza ponoći možete pogledati po dve epizode prikazane te nedelje.