ČOVEK IZ BUDUĆNOSTI DOLAZI NA CINESTAR TV 1 KANAL

Niste preterano veliki fanovi tmurne tematike? U maju vas uvodimo u svet pravih igara, gejmera i putovanje kroz vreme! NF komedija „Čovek iz budućnosti“ dolazi iz pera Seta Rogena i predstavlja sasvim drugačije heroje od onih koje smo navikli da gledamo.

 

Heroizam u „Čoveku iz budućnosti“ ne počiva na klasičnoj transformaciji iz običnog čoveka u superheroja, nego na sasvim običnom gejmeru koji iz svoje fotelje postaje poslednja nada čovečanstva. Ako ste se ikada pitali kako bi izgledalo da vaša omiljena video-igra zaživi, odgovor nećete morati da čekate duže od 4. maja u 20 h kada počinjemo da emitujemo ovu zabavnu i vrckavu seriju.

 

Upoznajte glavne likove

 

 

Džoš Hačerson nosi naslovnu ulogu Džoša Fjučurmena koji obožava video-igre, a za život zarađuje kao domar u školi. Hačerson nam je najviše poznat po ulogama Pite Malarka u filmovima „Igre gladi“, ali u ovoj seriji nam pokazuje svoju drugu, humorističniju stranu glume.

 

 

Elajza Kup je Tajger, snažan i samostalni lik iz Fjučurmenove omiljene igre koja je autoritet s kojim se ne sme zezati. Shvativši ozbiljno zadatak spasavanja svemira, Tajger će svojim pomalo antisocijalnim veštinama nastojati da obuzda impulsivnu prirodu svojih partnera hladnokrvnim licem i oštrim komentarima.

 

 

Derek Vilson možda vam je poznat iz serija „Povratak u život““ i „Propovednik“, ali ovde je apsolutno zasijao! Vulf je Tajgerin partner s kojim prolazi sve misije i ima apsolutno sve probleme s Fjučurmenom koji mu oduzima partnerku, kako poslovno, tako i privatno. Pun besa i sasvim neuračunljiv, ujedno je i najzabavniji lik u celoj seriji.

 

 

Ne propustite premijerno prikazivanje na CineStar TV 1

 

Prve dve sezone ove lude, avanturističke i iznenađujuće smešne serije možete da pratite od 4. maja na CineStar TV 1 kanalu. Od ponedeljka do četvrtka u 20 h sati sve do 25. maja rezervišite svoje mesto pred televizorom i upustite se u ludi spoj stvarnosti i video-igara!