CINESTAR TV PREMIERE KANALI NAJAVLJUJU BOGATU JESENJU FILMSKU ŠEMU

CineStar TV kanali najavili su bogatu jesenju šemu na svoja dva premijerna kanala – CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. Gledaoci će ove jeseni moći da uživaju u pregršt novih naslova koji se premijerno prikazuju na televizijskim ekranima.

 

Džek Blek, Kejt Blanšet, Mark Volberg, Taron Egerton, Džejmi Foks, Kolin Fert, Ema Roberts, Lijam Nison i Majkl Kejn samo su neki od glumaca koje ćete moći da vidite na malim ekranima ove jeseni jer su CineStar TV Premiere kanali najavili filmove koji će biti premijerno prikazani na malim ekranima.

 

Bogata jesenja šema počinje filmom „Kuća magičnog sata“ (House With a Clock in Its Walls), hvaljenim bioskopskim hitom sa Džekom Blekom i Kejt Blanšet u glavnim ulogama. Okarakterisan kao porodični film, Džek i Kejt uneće u vaše domove malo čarolije i okupiti vas pred ekranima. „Kuću magičnog sata“ gledajte 7. septembra u 20 h na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

„Milja 22“ (Mile 22) uzbudljiv je akcioni triler sa Markom Volbergom koji tumači ulogu Džejmsa Silve, američkog specijalca koji ima opasnu misiju – da prokrijumčari osobu sa osetljivim informacijama iz Indonezije. Kao što se može očekivati od Volberga, ovaj film donosi savršenu dozu akcije, misterije, spletki i mrvicu humora. „Milja 22“ emitovaće se 14. septembra u 20:15 sati.

 

Bogata serijska programska šema

 

Ljubitelji serija nisu ostali zakinuti za svojih pet minuta, stoga su dobre vesti da će se u septembru emitovati čak dve nove serije – treća sezona „Birmingemske bande“ i prve dve sezone hvaljene britanske kriminalističke serije „Brodčerč“.

 

Upravo je dugo očekivano venčanje Tomija Šelbija početak treće sezone „Brimingemske bande“ koja će se premijerno prikazivati na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedeljka do četvrtka u 21 h od 9. do 17. septembra. U radnju se uvode novi neprijatelji, internacionalne veze s gangsterima, Rusi, ali i unutrašnji problemi porodice Šelbi. Treća sezona donosi ukupno 18 likova uz standardnu glavnu postavu, a ponovo ćemo videti i Toma Hardija u ulozi Alfija Solomonsa.

 

Britanska detektivska serija „Brodčerč“ ubrzo je došla na listu serija koje se obavezno moraju pogledati. Glavne uloge tumače Dejvid Tenant i Olivija Kolman, a radnja se odvija u britanskom mestu Brodčerč. Prva sezona nas uvodi u ubistvo 11-godišnjeg Danijela Latimera čije telo je pronađeno na plaži podno litice. Iako je cela zajednica zgrožena i iz temelja promenjena, detektivi Alek Hardi (Tennant) i Eli Miler (Colman) moraju da otkriju ko je upravo u toj zajednici ubica, ma koliko se prikrivao. „Brodčerč“ ćete moći da pratite od ponedeljka do četvrtka u 21 h od 23. septembra.

 

CineStar TV Premiere 1 u oktobru donosi i drugu sezonu britanske futurističke serije „Ljudska vrsta“ koja je odlično primljena među regionalnom publikom. Podsetimo, serija se bavi sintovima, veštačkim ljudima koji uskoro dobijaju svest i počinju da se bore za svoja prava. Tema bliska današnjem svetu izazvala je brojne društvene polemike i scenarije, a itekako je zanimljivo područje za sve one koji se bave robotikom, informatikom i scenarijima budućnosti.

 

Ne propustite i ostale hit naslove tokom jeseni

 

Robin Hud: Početak“ (Robin Hood: Origins) biće vam zanimljiv po ponešto poznatim scenama. Naime, ovaj film je sniman u Dubrovniku, gde su lokalci imali priliku da ugoste Tarona Egertona i Džejmija Foksa koji su se očito sjajno provodili. Film „Leptir“ (Papillon) je rimejk sa svima omiljenima Čarlijem Hanamom i Ramijem Malekom u glavnim ulogama, a priča je biografske naravi, ispunjena borbom za slobodu.

 

Film „Kursk: Prokletstvo dubine“ (Kursk) inspirisan je nezaboravnom istinitom pričom o nuklearnoj podmornici K-141 Kursk, ponosu ruske flote, koja je potonula na dno Barencovog mora u avgustu 2000. godine. Dok su se članovi posade borili za život, njihove porodice vode borbu s političkim preprekama i nemogućim izgledima da ih spasu.

 

Uz ove naslove, CineStar TV Premiere kanali prikazaće i uzbudljive filmove „Mala Italija“ (Little Italy), „Ledena potera“ (Cold Pursuit), „Kralj lopova“ (King of Thieves) i još mnoge hitove koji će se prvi put naći na malim ekranima. Za više informacija o filmovima i rasporedu, posetite internet stranicu i uživajte u jesenjim premijerama.