CINESTAR TV PREMIERE KANALE OVO LETO OBELEŽIĆE BLOKBASTERI KOJE JEDVA ČEKAMO DA POGLEDAMO!

Dok većina dane provodi u slatkom iščekivanju odlaska na godišnji odmor, CineStar TV kanali svojom najavom filmskih televizijskih premijera su osigurali da leto bude još uzbudljivije! Bez obzira na to da li ste  među onim srećnicima koji već uživaju na moru ili se tek spremate, televizija najboljih filmova donosi vam najnovije hit filmove i serije direktno u dnevni boravak.

 

 

Avgust na CineStar TV Premiere kanalima obilovaće blokbasterima koje su gledaoci do sada mogli da pogledaju isključivo u bioskopima, a u bogatoj ponudi uživaće baš sve generacije! Crtani filmovi, akcioni trileri, horori i serije – sve to na rasporedu je već u avgustu. Sezonu hitova otvara film Strah iz dubina (The Requin) s Ališom Silverston u kom mladi bračni par tokom romantičnog putovanja susreće neviđenu opasnost – jato velikih belih ajkula. Dok njen suprug ranjen bespomoćno posmatra, Dželin mora sama da se bori sa ovim smrtonosnim grabljivicama. Ovaj horor na rasporedu je već 6. avgusta u 20:00. Sjajnog Benedikta Kumberbača u ulozi britanskog umetnika Luja Vejna, poznatog po nadrealnim slikama s mačkama koje je opsesivno slikao više od 30 godina, ne propustite u biografskoj drami Električni život Luja Vejna (Electrical Life of Louis Wain) 13. avgusta u 20:00 .

 

 

Sinhronizovana porodična avantura Čarobni prolaz (Magic Arch 3D) koja prati mladog delfina i njegovog najboljeg prijatelja u avanturi spašavanja Ribljeg grada od zlih jegulja, one najmlađe, ali i pripadnike starijih generacija, razveseliće 20. avgusta u 18:30. Francuska drama Visoka moda (Haute Couture) o mladoj devojci Žade koja je dobila priliku da, u svetu visoke mode pod mentorstvom iskusne Ester u ateljeu modne kuće Dior, dosegne svoj puni potencijal gledaoci mogu da pogledaju 27. avgusta u 20:00. Kraj avgusta i savršenu uvertiru u septembar daće poslednja, četvrta sezona kontraverzne serije Propovednik (Preacher) koja je ocenjena visokom 7.9 ocenom prema IMDB-u. Ova mračna komična serija prati propovednika Džesija Kastera iz Zapadnog Teksasa koji je izgubio veru na svom putu do raja, a zbog misterioznog stvorenja koje ga opseda, propovednik razvija neobične moći. Ne propustite da pogledate Propovednikov put od 29. avgusta u 21:50 na kom će se susresti s osvetnicima, demonima i anđelima.

Za detaljan raspored filmova i serija na CineStar TV kanalima posetite CineStar TV Facebook i  Instagram profile, YouTube kanal i web stranicu.