CINESTAR TV CHANNELS PREMIERE OVIH SU PRAZNIKA DOSTUPNE SVIMA!

PREDSTAVLJAMO PREGLED HITOVA KOJE BISMO SVAKOM PREPORUČILI

 

CineStar TV Channels, grupacija koju čine originalni filmski kanali koji nude najbogatiji izbor filmova i serija, objavljuje da će u prazničnim danima omogućiti gledanje svojih najprestižnijih CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala. CineStar TV Premiere kanali nude najnovije ekskluzivne premijere filmskih hitova i blokbastera koje ne možete da nađete nigde drugde.

 

CineStar TV Channels, grupacija pod čijim se okriljem nalazi originalni filmski kanali, odlučila je da gledaocima otvori pogled u svet premijerne filmske zabave. Tokom decembra i januara CineStar TV Channels korisnicima vodećih TV platformi otvaraju svoje premijerne kanale – CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 – kako bi ponudili još više filmskog izbora u vreme praznika.

Ponudu i dostupnost kanala CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 možete istražiti na platformama i web lokacijama vašeg operatera.

 

PREDSTAVLJAMO PREGLED FILMSKIH HITOVA KOJE MORATE DA POGLEDATE TOKOM PRAZNIKA

Već smo navikli da nam CineStar TV Premiere donosi najnovije hit filmove. Bilo da žudite za nagrađivanim ili nominovanim filmovima, biografskim dramama, akcionim ili SF filmovima, na CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 naći ćete film baš po vašem ukusu.

 

Jedan od akcionih hitova je Vremenska petlja (Boss Level) s Melom Gibsonom i Frankom Grilom u glavnim ulogama. Kako izgleda „beskrajni dan“ u žestokoj akciji pogledajte 31. decembra u 20:30 na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

 

U ne tako dalekoj budućnosti, Tod Hjuit (Tom Holand) upoznaje Violu (Dejzi Ridli), tajanstvenu devojku koja se pojavljuje na njegovoj udaljenoj planeti, gde su sve žene nestale, a muškarce pogađa “Buka” ili “the Noise”, sila koji zadaje jake vizije svake njihove misli. U tom opasnom okruženju, Violin život je ugrožen a Tod će morati da otkrije sopstvenu unutrašnju moć, kojom će da otključa tamne tajne planeta. TV premijeru Haos koji hoda (Chaos Walking) SF karaktera ne propustite da pogledate 25.12. u 20:00 na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

 

Film za Oskara® nominovanog reditelja Lija Denijelsa govori o sukobu Federalne kancelarije za narkotike i džez pevačice Bili Holidej protiv koje je pokrenuo istragu. Iako su prvobitno želeli da diskredituju zbog poroka, njihovo ponašanje se ipak baziralo na rasizmu. U TV premijeri je prikazana i njena veza sa Džimijem Flečerom, agentom kom je počela da veruje uprkos tome što radi za Vladu. Zanimljivost je da Bili Holidej glumi kantriautorka Andra Dej, nominovana za nagradu Gremi, a čaroliju džez dive na sceni je dočarala noseći pritom savršene Prada kostime izrađene u njenom stilu upravo za ovaj film. 1.1. u 20:00 vreme je za CineStar TV Premiere 1 kanal i biografsku muzičku dramu Sjedinjene države protiv Bili Holidej (The United States vs. Billie Holiday).

 

 

Otputujte na odmor s TV premijerom Barb i Star na putu za Vista Del Mar (Barb & Star Go To Vista Del Mar) 8.1. u 20:00 na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Dve prijateljice i spoj avanture s ljubavnim problemima zvuči kao dobitna kombinacija za komediju i uživanje pred malim ekranima.

 

Ceo raspored možete pronaći na službenoj stranici.