CINESTAR TV CHANNELS PREMIERE OVIH PRAZNIKA SU DOSTUPNI SVIMA!

DONOSIMO PREGLED HITOVA KOJE BI PREPORUČILI SVAKOME

 

CineStar TV Channels, grupacija koju čine originalni filmski kanali koji nude najbogatiji izbor filmova i serija, najavljuje da će za vreme praznika svima omogućiti da gledaju njene najprestižnije kanale CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere kanali nude najnovije ekskluzivne premijere filmskih hitova i blokbastera koje ne možete pronaći nigde drugde.

 

CineStar TV Channels je grupacija pod čijim okriljem se nalaze originalni filmski kanali, koja je odlučila da gledaocima otvori pogled u svet premijerne filmske zabave. Tokom decembra i januara, CineStar TV Channels će svim korisnicima TV platformi SBB i Total Tv-a otvoriti svoje premijerne kanale – CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 – kako bi ponudili još veći izbor filmova tokom praznika.

 

PREGLED FILMSKIH HITOVA KOJE MORATE DA POGLEDATE TOKOM PRAZNIKA

 

Već smo navikli da nam CineStar TV Premiere donosi najnovije hit filmove i serije. Bez obzira da li žudite za nagrađivanim ili nominovanim filmovima, biografskim dramama, akcionim ili SF filmovima, na CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 nači ćete film baš po vašem ukusu.

Jedan od akcionih hitova je “Dani gneva“ sa Džejsonom Stejtamom i Skotom Istvudom u glavnim ulogama. Kako izgleda „misteriozno da“ u žestokoj akciji pogledajte 16. decembra u 20:30 na kanalu CineStar TV Premiere 2.

 

 

Bivši vojni rendžer Brigs (Čening Tejtum) dobija zadatak da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova misija je da preveze psa na drugi kraj zemlje da prisustvuje vojnoj sahrani. Putovanje ih je nateralo na jedan poseban suživot koji definitivno ne ide u prilog izvanrednom ponašanju „dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Upravo je to ono što je Brigsa gurnulo do njegovih granica, ali i nateralo da preispita sebe i svoj novi odnos sa svojim psećim pratiocem. Ako niste stigli da pogledate film u bioskopima, ne brinite, film Pas (Dog) ima komičan karakter, idealan za zimske večeri. Ne propustite da pogledate  25.12. u 20:00 na kanalu CineStar TV Premiere 1.

 

 

Priča prati 29-godišnju Emu, čiji 54-godišnji otac (Malroni) počinje da izlazi sa njenom vršnjakinjom i opakom rivalkom iz srednje škole ubrzo nakon što mu je žena umrla. Ema kreće u misiju da rastavi srećni par nakon što njen tata insistira da božićne praznike praznike provedu zajedno. TV PREMIJERU pogledajte 24.12. u 20:00. Vreme je za kanal CineStar TV Premiere 1 i porodičnu komediju Ove godine Božić otpada (Christmas is canceled).

 

 

 

Pripremili smo poslasticu i za naše najmlađe članove. Smešten u svet bujne fantazije, film prati avanture Koko Zeke, mladog neobičnog superheroja kojeg usvaja kralj Piter, poznati avanturista. Želeći da se uklopi i oseća voljeno uprkos svojoj različitosti, Koko Zeka je opsednut avanturama bez obzira na njegovu nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov sopstveni ujak – pobegne iz zatvora i zapreti da će svrgnuti njegovog oca, Koko Zeka kreće u epsku trku da ga zaustavi. Njegova potraga za mrkim Hrčkom postaje prava avantura kroz koju Koko Zeka postepeno uči da se otvori prema drugima i pomiri sa svojom različitošću, zahvaljujući dvojici prijatelja koje bismo svi voleli da imamo – kornjaču Ejb i tvora Meg. Pogledajte PREMIJERU Koko Zeka i tajna mrkog hrčka 24.12. u 18:00 na kanalu CineStar TV PREMIERE 1.