ČETVRTAK DAN BORBI I I IGARA

Svetski fenomen Igre gladi i dalje drži svet u neizvesnosti, a sad je tu i novi nastavak u kojem će se Ketnis Everdin (Dženifer Lorens) naći u Okrugu 13 nakon što je doslovno zauvek uništila igre. Pod vođstvom predsednice Koin (Džulijen Mur) i prema savetima prijatelja, Ketnis se bori da spase Pitu (Džoš Hačerson), a narod je inspirisan njenom hrabrošću.

 Hunger-games-mockingjay_PT1

„Igre gladi: Sjaj slobode 1. deo“ očekivani je treći nastavak popularne franšize. Priča postaje još napetija kako futuristička hronika života Ketnis Everdin ulazi u novo poglavlje. Igre su možda zauvek uništene, ali borba za preživljavanje postaje sve žešća. Ketnis će morati biti hrabrija i jača nego ikad u borbi sa svemoćnim Kapitolom. Shvata da nema izbora osim da razapne krila i prigrli simbol Ptice rugalice. Da bi spasla Pitu ona mora da postane vođa. Ketnis se na početku filma budi u mračnom i razorenom, navodno, više nepostojećem Okrugu 13. Ubrzo će biti suočena sa strašnom istinom da je Okrug 12 uništen, a Pita zarobljen, izmanipulisan i pod uticajem predsednika Snoua na Kapitolu. Ketnis ujedno saznaje i za tajnu pobunu koja se iz Okruga 13 širi Panemom, a u središtu koje će se ubrzo i sama naći. U filmu još bolje upoznajemo Panem i to u periodu velikih previranja.

Povodom premijere filma, distributerska kuća Blitz Film, bioskop Cineplexx i Vulkan Izdavaštvo vas pozivaju na veče borbi i igara koje će se održati u okviru „Teens Night“ manifestacije u sva tri Cineplexx bioskopa. (TC Ušće , TC DeltaCity i TC Plaza Kargujevac).

Uz kupljenu kartu, svaki tinejdžer će dobiti primerak Hej! magazina, dok oni najsrećniji imaju priliku da osvoje knjigu „Igre gladi“ u izdavaštvu Vulkan-a. Svi posetioci će imati mogućnost da se oprobaju u streličarstvu i na trenutak osete kao glavna junakinja čuvene franšize.

Film se od sutra (četvrtak 20. novembar) nalazi na redovnom bioskopskom repertoaru!

Link ka spektakularnom trejleru možete pronaći na donjem linku:

http://youtu.be/KNya0yR9c4I