TREĆA SEZONA BRITANSKE KRIMI SERIJE ‘Brodčerč’ USKORO NA KANALU CineStar TV Action&Thriller

‘Brodčerč’, jedna od najpopularnijih krimi serija, emitovaće će se od ponedeljka do četvrtka u večernjim terminima na kanalu CineStar TV Action&Thriller, od 19. aprila.

 

 

 

Britanci stvarno znaju da naprave napetu i sažetu kriminalističku seriju, što je potvrdio i svetski uspeh hvaljene i nagrađivane serije Brodčerč, čija će 3. sezona početi u ponedeljak, 19. aprila, u večernjem terminu na kanalu CineStar TV Action&Thriller.

 

Treća i poslednja sezona ove hvaljene britanske mini-serije smeštena je tri godine posle dešavanja u drugoj sezoni. Kroz osam epizoda pratimo slučaj seksualnog napada na lokalnu ženu na rođendanskoj proslavi prijatelja u fiktivnom, pitoresknom gradu Brodčerč u Dorsetu, Engleska. Zvezde serije Dejvid Tenant, Olivija Kolmen i Džodi Vitaker se vraćaju svojim ulogama i u poslednjoj sezoni. Zanimljivo je kako je Brodčerč uspeo da okupi glumce koji su itekako poznati onima koji aktivno prate britansku TV scenu. Sigurno će vam se svideti i dinamika između Dejvida Tenanta i Džodi Vitaker, koji su se već sreli u popularnom Doktoru Huu.

 

Ova napeta i uzbudljiva detektivska serija vrlo brzo je došla na listu „must watch“ svih ljubitelja krimi žanra. Prva sezona je nominovana u čak sedam BAFTA kategorija, a od toga je Olivija Kolmen dobila nagradu za najbolju glumicu, Dejvid Bredli je nagrađen za najbolju sporednu ulogu, a Brodčerč je proglašen najboljom serijom. Brodčerč je dobio nagradu i za najbolju muziku.

 

Druga sezona snimljena je u najvećoj tajnosti, pa tako ni novinari nisu imali informacije sve do premijere prve epizode. Smeštena sedam meseci posle prve sezone, pratile su otvaranje starog slučaja Aleka Hardija koji ga progoni već nekoliko godina, kao i suđenje za ubistvo Danijela Latimera iz prve sezone serije.

 

Treća sezona je oduševila kritiku i publiku i ocenila je visokom 8.3 ocenom na IMDB-u i sa čak 98% na Rotten Tomatoes. Serija je postavila visoke standarde za sve buduće policijske procedure, kombinujući društveno osetljive teme s neizvesnim misterijima.

 

Mini-seriju Brodčerč pratite od 19. aprila na kanalu  CineStar TV Action&Thriller, a tačan raspored prve epizode možete da pronađete na web stranici.