BOGATI FILMSKI ČETVRTAK!

Prvo namenjeno istinskim ljubiteljima sedme umetnosti. Film SOBA (ROOM) za koji je glumica Brie Larson dobila Oskara za najbolju glumicu na ovogodišnjoj dodeli i adrenalinksu akciju PAD LONDONA sa Gerald Butlerom u glavnoj ulozi!

Prvi film govori o neraskidivoj i svemogućoj ljubavi majke prema detetu.

Poput svake dobre majke, Ma se posvetila tome da je Jack bude srećan i siguran, dajući mu puno topline i ljubavi, često radeći tipične stvari poput raznih igara i pričanja priča. Njihov život, međutim, je sve osim tipičnog – zarobljeni su – zatvoreni u malom prostoru bez prozora od oko 9 kvadratnih metara, koji Ma eufemistički zove „Sobom“. Ma je za Jacka stvorila cijeli svemir unutar Sobe, i ne preže od ničega kako bi mu omogućila da živi ispunjenim životom. Ali Jackova znatiželja o njihovoj situaciji samo raste i kad njena izdržljivost dosegne svoju granicu, zajedno će se upustiti u rizičan beg koji će ih na kraju suočiti sa onim što može ispasti još strašnije: stvarnim svetom.

https://youtu.be/WK524HSZ1tc

Drugi film PAD LONDONA više se bazira na vrhunsku filmsku akciju.

Tajni agent Mike Banning je ponovo preuzeo zaštitu predsednika Sjedinjenih Američkih Država, ali ovoga puta u Londonu. Povod posete Londonu je sahrana britanskog Premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na njegovoj sahrani će biti najveće svetske vođe. Ali ono što počinje kao najsigurniji događaj, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubistva najmoćnijih svetskih vođa. Samo tri osobe mogu zaustaviti veliku katastrofu: Predsednik SAD-a, njegov glavni tajni agent i engleski MI-6 agent koji sa pravom ne veruje nikome.

https://youtu.be/UKY3T319Wic

Oba filma u bioskope kreću ovog četvrtka (17.03).