BLOKBASTER TV PREMIJERE U DECEMBRU NA KANALIMA CINESTAR TV PREMIERE

CineStar TV Channels, grupacija sedam televizijskih kanala, predstavljaju programsku šemu u decembru za svoje premijerne kanale CineStar TV Premiere 1 i 2.  Očekuju vas najveći filmski hitovi koji su prikazani u bioskopima početkom ove godine – Bitka za Midej, 1917, Gospoda, Ukradeni život, 21 most i Mutne vode.

U decembru i januaru, gledaoci će moći da uživaju u blokbaster filmskim hitovima na kanalima CineStar TV Premiere 1 i 2 iz udobnosti svojih domova. Bitka za Midej, 1917, Gospoda, Sakriveni život, 21 most i Mutne vode naslovi su koji su pokupili odlične kritike i nagrada od strane struke i javnosti, a sada će da okupe i najoštriju kritiku – gledaoce pred malim ekranima.

 

„Bitka za Midvej“ je epska ratna drama ekranizacije istinitog događaja – istoimene Bitke za Midvej. Ona je počela 4. juna 1942. godine pa je bila odlučujuća pobeda SAD-a protiv Japana za vreme Drugog svetskog rata. Tokom četvorodnevne borbe u vazduhu i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD uspela je da uništi četiri japanska nosača aviona i da izgubi samo jedan svoj. Japanska mornarica je do tada bila nepobediva. Spektakl s neviđenim akcionim scenama upotpunjuje neverovatno jaka glumačka postava: Luk Evans, Vudi Harelson, Mendi Mur, Patrik Vilson, Ed Skrejn, Nik Džonas, Ajron Ekhart, Denis Kvejd, Tadanobu Asano, Kian Džonson, Luk Klejntank, Jun Kunimura i Etsuši Tojokava. Ne propustite ovaj ratni spektakl iz palice reditelja Dana nezavisnosti, Patriote, Godzile i Dana posle sutra – Rolanda Emeriha koji je već počeo s prikazivanjem na kanalima CineStar TV Premiere 1 i 2.

 

 

Reditelj Sem Mendes, ovenčan nagradom Oskar®, koji potpisuje kultne filmove Skajfol, Spektra i Američka lepota, u ratnoj drami „1917“ donosi svoj jedinstveni pogled na događaje u Prvom svetskom ratu. TV premijeru ovog spektakla možete da pogledate 5. decembra u 20 časova na kanalu CineStar TV Premiere 1. Film priča priču o dvojici mladih britanskih vojnika u jeku rata, oficiru Skofildu (Džordž MekKej) i oficiru Blejku (Din-Čarls Čepman) koji su dobili naizgled nemoguć zadatak. Utrkujući se s vremenom moraju da pređu neprijateljsku teritoriju kako bi predali poruku koja bi mogla da spase 1.600 njihovih saboraca među kojima je i Blejkov brat. Ako ne uspeju da se probiju na vreme do njih, Nemci će da ih eliminišu. Ishod misije je neizvestan, rizici su ogromni.

 

 

Reditelj i scenarista Gaj Riči, koji je ostavio svoj jedinstven i neizbrisiv pečat u filmovima Šerlok Holms, Dve čađave dvocevke i Sneč, donosi sofisticiranu akcionu komediju s fenomenalnom glumačkom postavom – Gospoda. Priča prati američkog iseljenika Mikija Pirsona (Metju Mekonahju) koji je u Londonu izgradio vrlo profitabilno narko-carstvo preprodajom marihuane. Kad se pročuje da želi da proda svoj biznis, niz slikovitih kriminalaca pokrenuće lavinu spletki, zavera, podmićivanja i ucenjivanja u nadi da će da uspeju da mu preotmu njegovu teritoriju. TV premijeru ove hvaljene akcije s izvanrednom glumačkom postavom moći ćete da pogledate 12. decembra na kanalu CineStar TV Premiere 1. Glumačku ekipu predvodi Metju Mekonahju, a ostatak glumačke ekipe čine Čarli Hanam, Henri Golding, Mišel Dokeri, Džeremi Strong, Edi Marsan, Kolin Farel i Hju Grant.

 

 

Pretposljednji film prerano preminulog Čedvika Bosmana je 21 most, a svideće se ljubiteljima klasičnih kriminalističkih priča. 21 most se odnosi na broj mostova kojima je okružena četvrt Menhetn i koji su jedno veče zatvoreni kako bi policijske snage uspele da uhvate i uhapse dva kriminalca (Tejlor Kič, Stefen Džejms) koji su opljačkali preko 30 kilograma kokaina. Istragu i potragu za kriminalcima vodi mladi detektiv Andre Dejvis (Bosman), koji je poziv nasledio od svog oca policajca, koji je preminuo dok je Dejvis još bio dete. Napeta radnja otkriva kako nijedna strana u ovoj priči nije čistih ruku, a Dejvis nastoji da reši ovu poteru što pre sa svojom partnerkom koju glumi odlična Sijena Miler. Napet i nepredvidljiv, 21 most otkriva i glumačku snagu Bosmana kojeg smo prerano izgubili zbog karcinoma. TV premijeru filma pogledajte 9. januara u 20 časova na kanalu CineStar TV Premiere 1.

 

 

Ako vam nije dosta istinitih priča, obradovaće vas i drama Mutne vode s Markom Rufalom kao advokatom Robertom Bilotom u glavnoj ulozi. Robert Bilot je ugledni korporacijski advokat koji je čitavu svoju karijeru posvetio zastupanju velikih kompanija hemijske industrije. Jednog dana mu u kancelariju dolazi čovek tvrdeći da je čitav jedan grad zagađen hemijskim nusproduktima koji pogubno deluju na životinje i ljude. Robert odlazi u maleni grad da istraži situaciju i shvata posledice koje hemijska industrija ostavlja na ljude i okolinu, kao i činjenicu da su svi izveštaji hemijskih kompanija, njegovih dotadašnjih klijenata, lažirani. Robert iz pozicije insajdera podiže tužbu protiv jedne od najvećih američkih kompanija kako bi dokazao da su zataškavali informacije o trovanju pitke vode već 40 godina. Kako bi otkrio tajne moćnika, Robert kreće u pravnu bitku za spas ljudi i okoline, pa sam protiv svih pokušava da dokaže istinu. Ako ste gledali „Erin Brokovič“ možete da predvidite o kakvoj borbi se radi u Mutnim vodama. Film je inspirisan člankom iz Njujork Tajmsa, a kompletna borba za dobijanje pravde trajala je više od 15 godina, a neki aspekti događaju se i danas. Odličan Mark Rufalo preneće vam ogorčenost moćnicima i tugu za životima malih ljudi, kao i zahtev za odgovornost velikih korporacija. Ne propustite ovu TV premijeru. 2. januara u 20 časova na kanalu CineStar TV Premiere 1.

 

 

O svim TV premijerama i rasporedu prikazivanja informišite se na službenim CineStar TV Channels stranicama: www.cinestartvchannels.hr.