BES OD SUTRA U BIOSKOPIMA

Od sutra (četvrtak, 23.10) nakon dugog iščekivanja novi ratni spekatkl „Bes“ ulazi u domaće bioskope!

 fury (3)

Novi film „BES”  (Fury) donosi Vam drugi svetski rat u svoj njegovoj surovosti i svom njegovom junaštvu.. Snimljen prema istinitoj priči i u režiji Dejvida Ajera (koji je napisao i scenario) ovaj napeti ratni film prikazuje poslednje mesece II svetskog rata. “BES”  je M4A3E Sherman tenk kojim upravlja narednik Matori  (Pit), iskusni američki vojnik koji nakon borbi u Africi dolazi u Evropu. Aprila 1945. saveznici napreduju ka oslobodjenju teritorija od nacističke čizme. Jedan od najvažnijih zadataka poveren je Matorom. Zajedno s nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokušaće nemoguće—probiti se do glavnog nacističkog štaba i time možda okončati najsuroviji sukob u istoriji čovečanstva.

“ BES “  je priča o velikoj hrabrosti, ali i o velikom strahu s kojim su se morali suočiti sasvim obični ljudi. “BES” je priča o pobedi nad samim sobom koja je nužna za ostvarenje viših ciljeva.

U filmu se osim Breda Pita  pojavljuju i Šija LeBuf  i  Dzejson Isak , a  zanimljivo je da se pre snimanja filmska ekipa pripremala početkom septembra  2013. godine u Herdforširu  u Engleskoj u kojem je Pit i naučio da upravlja  tenkom M4A3E Sherman . Meštani su ga često mogli videti za njegovim upravljačem na okolnim livadama, a prave scene snimljene su nekoliko nedelja  kasnije u okolini  Oksfordšira . Autentičnosti filma pridonosi i originalni  artefakti  korišteni u filmu poput premijernog nastupa pravog nemačkog  tenka “Tigar”  iz II svetskog rata po prvi put u istoriji  sedme umetnosti.

BES OD SUTRA U BIOSKOPIMA!

Link ka trejleru:

http://youtu.be/yOYdgh-Kd_k