BEOGRADSKA PREMIJERA „Novembarskog Čoveka“

NovembarMan

Protekle godine se mnogo govorilo o filmu „Novembarski Čovek“ sa Pirs Brosnanom u glavnoj ulozi. Ovaj akcioni-triler većinom je snimljen na lokacijama u našem Beogradu , a sam Brosnan je više puta izjavio kako iz Beograda nosi samo lepe uspomene.

Napokon je došlo vreme da film bude predstavljen i domaćoj publici. „Novembarski Čovek“ od sutra ( četvrtak 16. oktobar) nalazi se na repertoaru srpskih bioskopa.

Poznat pod kodnim imenom „Novembarski čovek“, Piter Devero (Pirs Brosnan), izuzetno je opasan i vrhunski istreniran bivši CIA agent, kojeg će misija vrlo lične prirode povući iz penzije.  Mora da zaštiti vrednog svedoka, Alis Furnije (Olga Kirilenko), koja bi mogla da otkrije šta se krije iza decenijama stare zavere. Uskoro otkriva da je i sam postao meta svog bivšeg prijatelja i saradnika, Dejvida Mejsona (Luk Brejsi). Rastu sumnje u postojanje dvostrukog agenta i Devero više nikome ne može da veruje. U ovoj špijunskoj igri više nema pravila.

Novembarski čovek je špijunski triler današnjeg vremena. Mračan je i realističan, a istovremeno veran kultnim filmovima špijunskog žanra. Piter Devero je bivši agent koji sada živi mirnim i povučenim životom, a glumi ga Brosnan, poznat kao Džejms Bond ’90-ih, koji je vrlo iskusan u ulozi špijuna.

Pored Brosnana u filmu igraju i Olga Kirilenko ali i naši doajeni glumišta Lazar Ristovski ,  Dragan Marinković i Miloš Timotijević dok režiju potpisuje Rodzer Donaldson.

Link ka trejleru:

http://youtu.be/RsGmXcXppU4